Celeb / Híresség

Csuti megrázó vallomása: „Én még ilyen szintű ürességet nem éreztem”

Csuti eddig elég szűkszavúan reagált az Edinával való elválásával kapcsolatban, de most futtában mesélt érzéseiről Palik Lacinak, illetve arról, hogy a gyermekei mennyit látnak és tapasztalnak ebből az egészből.

 

 

Nemrég érkezett a hír, hogy Kulcsár Edina és Csuti többé már nem alkotnak egy párt. Az egykori szépségkirálynő már régebben tovább lépett és a jövőbe tekint, így talán nem meglepő, hogy szívét újra elrabolta valaki, mégpedig egy zenész, G.w.M. Találkozásuk még hónapokkal ezelőtt történt, ugyanis Edina már szerepelt az előadó klipjében is, illetve új párja az énekesi karrierjét is segít beindítani. Az elmúlt napokban Edina és Csuti is megszólaltak az ügyben, akiknek nem elég a gyerekeikkel foglalkozniuk, még a közös házra és cégre is gondolniuk kell. Csuti a Palikék Világa by Manna Youtube csatornáján ismét megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

Elárulta, hogy az ünnepi időszak volt, amikor a szakítás döntése megszületett. Állítása szerint a gyerekek nem éreznek semmit belőle, mivel mindketten próbálnak maximálisan odafigyelni arra a közös időre, amit velük töltenek. „Próbálunk ebben felnőtt emberként gondolkodni” – emelte ki.

 

 

 

„Vannak az emberben sérelmek múltból, jelenből mindkét oldalon. Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amin már nem lehet” – mondta Csuti, majd amikor Palik Laci megkérdezte, hogy fáj-e neki, ezt válaszolta:

„Elképesztően! Nem is vagyok benne biztos, hogy erre van szó, vagy erre van tapasztalás…Én még ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomor kitépőt – amikor tudod, hogy nappal van, de közben minden olyan sötét és azt hiszed, hogy éjszaka van – nem éreztem. Voltak ilyen hosszú-hosszú napjaim, de túl vagyok rajta, ezen az állapoton!”– folytatta Edina egykori párja. Most magára próbál fókuszálni, elkezdett jobban ráfeküdni az angol tanulásra, olvasásra és az edzésekre is. Elmondása szerint mindenképp el akarta volna kerülni a válást, hiszen a feleségével mindketten elvált szülők gyermekeiként nőttek fel.

Azt gondolom, hogy összelapátoltam magam és sok ember számít rám. Ott vannak a gyerekeim, akiknek ugyanolyan apának kell lennem, mint amilyen voltam, vagy még jobbnak. Lehet, hogy fura lesz, de büszke vagyok magamra, hogy ebből felálltam…Nem is nagyon tudtam erről beszélni senkivel, ugyanis védeni szerettem volna, védeni szeretném a volt feleségemet, védeni szeretném a családunkat, ezért inkább saját magamban tettem fel a kérdéseket, saját magam próbáltam megválaszolni úgy, hogy egyébként még mi ketten sem ültünk le az Edinával ezt töviről-hegyire átbeszélni. Olyan két hétben voltam, hogy ilyen két hét nincs– fűzte hozzá.

 

 

 

Az adás itt nézhető vissza:


 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?