Celeb / Híresség

Rubint Réka: „A gyerekeimnek természetes, hogy dolgoznak a nyáron”

Ha eddig azt hitted, hogy a Schobert-gyerekek csak a lábukat lógatják a nyáron, miután véget ért az iskola, akkor egészen meglepő új információk fognak számodra kiderülni Rubint Réka a Storynak adott új interjújából.

 

 

Rubint Réka elárulta, hogy két nagyobbik gyermeke, a 18 éves Lara és a lassan 17 éves Norbikának már megvannak a tervei a nyárra: részidőben mindketten dolgozni fognak.

Nincs szükség arra, hogy bármit is rájuk erőltessünk, mint például a nyári munkát. És nem is egy kis mellékesért szánták rá magukat – kapnak tőlünk zsebpénzt, amiért szintén megdolgoznak, és van némi megtakarításuk –, egyszerűen nekik ez a természetes” – mesélte Rubint, majd hozzátette:

Norbika pár hete mondta az apjának, hogy szeretne jobban belelátni az üzletbe, majd megkérdezte, hogy bejöhetne-e a központi irodánkba segíteni, illetve beállhatna-e az egyik boltba eladónak, mert akkor egyúttal azt is megtanulja, hogyan kell a vevőkkel bánni. Norbi persze a legnagyobb örömmel bólintott rá. Lara pedig abban a lovardában szeretne több időt tölteni, ahol így is ott van szinte mindennap 3-4 órát – gondozza a saját lovát, lovagol” – mondta el Rubint Réka.

forrás: noizz.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?