Celeb / Híresség, Érdekes, Igaz történetek

Pamela Anderson volt férje 10 millió dollárt hagy rá végrendeletében, pedig csak 12 napig voltak házasok

A pénz és a szerelem szorosan összefügg. Legalábbis ezt állítja Peter Schneider pszichoanalitikus, aki szerint a pénz valóban fontos szerepet játszik, amikor a párok elválnak. A válóperes ügyvédek olyan emberekről mesélnek, akik már jóval a válás előtt elrejtik minden vagyonukat arra az esetre, ha különválnának. Pamela Anderson színésznő és modell szerencsés kivétel ez alól. Szeretnénk, ha megtudnád, hogyan lett Pam az igazi szerelem és nagylelkűség tanúja az életében, mindezt egyetlen férfi miatt.

 

 

 

Jon Peters lehetett Pamela ideális férje.

Pamela Anderson és Jon Peters producer 2020-ban titokban, egy privát ceremónia keretében kötötték össze az életüket Malibuban. Lehet, hogy az évek során több kapcsolatuk is volt már, de korábban több mint 30 évvel ezelőtt randiztak.

Akkoriban Jon nagyon lelkes volt a Pamelával való kapcsolatáért. Egy interjújában azt mondta: “Mindenhol gyönyörű lányok vannak. Válogathatnék, de 35 éve csak Pamelára vágyom. Ő megvadít – a jó értelemben”.

A férfi erősen támogatta és hitt mindenben, amit Pamela tett. Azt mondta: “Pamela sosem látta meg a benne rejlő művészi lehetőségeket. Még nem ragyoghatott igazán. Sokkal több van benne, mint ami látszik, különben nem szeretném annyira”.

Házasságuk olyan rövid ideig tartott, hogy az akár rekord is lehetett volna.

Nem titok, hogy Pamela Andersonnak már korábban is sok kapcsolata volt. Az egyik legzűrösebb házassága a zenész Tommy Lee-vel volt. Házasságuk 3 évig tartott és tele volt botrányokkal. Pamela azonban 2023-as memoárjában ezt írta: “A Tommyval való kapcsolatom volt talán az egyetlen alkalom, amikor igazán szerelmes voltam”.

A Jon Petersszel kötött házassága jóval rövidebb ideig tartott, mint a Tommy Lee-vel kötött. A pár 12 napot töltött boldog házasságban, majd szakítottak.

Azonban az ilyen rövid közös út ellenére a volt házastársak csak meleg emlékeket őriztek egymásról. “Nagyszerű ember, és nagy hatással volt az életemre. Halálosan szeretem őt” – mondta Pamela az interjúkban. Ráadásul a 77 éves Peters nem habozott, hogy még nagyobb kedvességgel hálálja meg, és Pamet a végrendeletében is szerepeltette.

 

 

 

 

Jon 10 000 000 dolláros ajándéka hatalmas meglepetés volt mindenki számára, még Pamelának is.

A 77 éves Peters nemrég elárulta, hogy végrendeletében 10 millió dollárt ad Pamelának.

Azt mondta: “Mindig szeretni fogom Pamelát, mindig a szívemben. Ami azt illeti, 10 millió dollárt hagytam rá a végrendeletemben. És ő még csak nem is tud erről. Senki sem tudja ezt. Csak most mondom el először. Valószínűleg nem kéne elmondanom. Szóval ez az övé, akár szüksége van rá, akár nem.”

Ami még meglepőbbé teszi a dolgot, hogy Anderson korábban elárulta, hogy “soha nem volt törvényesen házas” Petersszel, és azt magyarázta, hogy Peters “egy életre szóló családi barát”. Hozzátette: “Nincs harag – se házasság, se válás… csak egy bizarr teátrális ebéd”.

Mi az a dolog, amit a szerelmed tett érted, amitől megtelt a szíved?

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?