Celeb / Híresség, Hírek

Itt van a hivatalos rendőri közlemény: Ez történt VV Fannival

Blikk értesülései szerint a rendőrség Novozánszki Fanni – a televízióból ismert becenevén VV Fanni – hajszálait találták meg a lány meggyilkolásának ügyében gyanúsított férfi vidéki házában.

 

 

 

 

A lap informátora szerint a rendőrök már azt is tudják, hogy pontosan mi történt:

A férfi a csomagtartójában tette Fannit, aztán lement Siófokra, a lakásába. Ahogy odaért, kinyitotta a csomagtartót, de abban a pillanatban észrevette, hogy ott van egy térfigyelő kamera, ezért visszacsukta, majd átállt máshová a bérelt kocsival. Az eltűnés másnapján egy síoverallt vett fel, aztán az autójával elhajtott a szalkszentmártoni bányatóhoz, ahol órákat töltött. Ezután ment csak haza, majd azonnal kimosta a ruháit. De nem volt elég figyelmes, így az overallon és a mosógépben is ott maradt Fanni haja.

 

 

 

 

 

 

Szavai szerint a férfi ezután rakhatta ki Fanni bőröndjeit a ház szeméttárolójába, majd átöltözött és visszament Budapestre, a lány bérelt lakásába. Valószínűleg azt a pénzt kereste, amit a fiatal lány vett ki nem sokkal korábban a bankból, de az is lehet, hogy rendet rakott a nappaliban, ugyanis a gyanú szerint ott dulakodtak.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentés után letartóztatták B. Lászlót, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?