Celeb / Híresség

Ilyen lenne egy Varga Irén élő koncert, ha Ő lenne Céline Dion

Maradjunk annyiban, hogy az alábbi tartalom fájni fog! Kattintás csak saját felelősségre!

 

 

Varga Irén „énekhangját” sajnos már senkinek nem kell bemutatni széles -e hazában, így senkit nem ér majd váratlanul az, ami alább következik. Ugyanakkor köszönet annak, aki elképzelte, hogyan is nézne ki egy telt házas stadionkoncert, ha a Céline Dion történetesen azzal a hanggal lenne megáldva, ami hősnőnk torkából árad ki, ha rázendít. 

Nos, az eredmény vérfagyasztóan mókás, bár nehéz eldönteni, hogy megijedjünk-e, vagy felkacagjunk kínunkban. Minden esetre ilyen az, ha tönkre vágják egy dalhoz kötődő emlékeinket…

Ha pedig mindez nem lenne elég sokkoló, elkészült még egy verzió a világsláger kontra Varga Irén vonal mentén. Itt azzal a gondolattal játszott el valaki, hogy Kylie Minogue-ot áldotta meg a sors a honi netes híresség hallásával és hangi adottságaival. Itt már arra is figyelt az alkotó, hogy a szám címét hozzá igazítsa Irén, vagyis újabban Borovita Bariola kiejtéséhez, vagyis ahhoz a nyelvhez, amit ő maga fejlesztett ki hallás után. Így született meg a Szé csucsu váromá című nóta. 

És itt elfogytak a szavak…

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?