Celeb / Híresség

Krausz Gábor és Mikes Anna nem titkolja tovább: romantikus, puszilgatós fotót posztoltak

Krausz Gábor és Mikes Anna Bécsben romantikáznak. A sztárséf a 24 óráig elérhető Instagram-történetében töltött fel egy közös képet táncos kedvesével, aki éppen egy puszit nyomott az arcára.

 

 

 

 

A pár nemrég vállalta fel, hogy valóban létezik a kémia, amit a nézők a Dancing with the Stars adásai alatt láttak, ugyanis az életben is egy párt alkotnak. Most a jelek szerint az osztrák fővárosban töltik a hétvégét. A romantikus képet ide kattintva tekintheti meg korlátozott ideig.

A sztárséf egy nagy szív matricát is rakott a fotóhoz, amit Mikes Anna szintén kiposztolt a saját Instagram-történetébe. Krausz Gábor és Mikes Anna óvják a szerelmüket, ezért a sztárséf kiakadt, amikor Tóth Gabi nyilatkozott róluk. Az énekesnő azt is mondta, hogy már négyesben, az ő párjával, Papp Máté Bencével is töltöttek együtt időt.

„Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el” – jelentette ki Krausz a Borsnak.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?