Celeb / Híresség

Tóth Gabi kifakadt a rendkívüli koronavírus-helyzet miatt: „Rohadt nagy sz@rban vagyunk mi is, akiknek, nem tudni, meddig, nem lesz munkánk”

„”Rohadt nagy sz@rban vagyunk mi is, akiknek, nem tudni ,meddig, nem lesz munkánk!” – többek között ez jutott az eszébe Tóth Gabi énekesnek a koronavírus-járvány miatt bejelentett tiltó intézkedések kapcsán, ám azt a tévhitet is el szeretné oszlatni, hogy a szórakoztatóiparban dolgozók úgyis átvészelik ezt az időszakot, mert ki vannak párnázva pénzzel.

 

 

 

 




„Sokan azt gondolják, hogy nekünk milyen könnyű, mert ismertek vagyunk, tele vagyunk emiatt ‘lóvéval’, és mi megtehetünk bármit, mert tuti félre van téve sok milla a számlánkon! Ez a legnagyobb tévhit, amit rólunk hisznek! A mi munkánk konkrétan 1 nap alatt szűnt meg, és ki tudja, mikor fogunk újra pénzt keresni! Azért mert sok celeb azt a látszatot mutatja, hogy mennyire tehetős, amellett, hogy egy lufi az egész és nem valós kép, mindenkit megbélyegeznek ezáltal! Emiatt hiszitek sokan azt rólunk , hogy milyen tehetősek vagyunk! Nekünk a rendezvények a munkahelyünk, és sajnos szezonális, ami azt jelenti, hogy semmi fix havi bevételünk nincs!” – írja kissé indulatosan Facebook-oldalán, ám ettől függetlenül úgy gondolja, mindenkinek vigyázni kell a másik emberre, „mert mindnyájunknak fontos dolgozni ahhoz, hogy az életünk tovább mehessen betegség nélkül!”

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?