Celeb / Híresség

Schobert Norbi fia profi ökölvívó lehet

Schobert Norbi Jr. nem kizárt, hogy profi ökölvívóvá válhat, ami egy új sportolói karrier lehet számára.

 

 

 

Schobert Norbi egy nagyon aktív fiatal, aki sokat vízilabdázott, teljesen ráfüggött a futásra, és miután elvállalta a Sztárbokszot, megismerkedett a boksz világával. Ennek is megvannak a maga előnyei, viszont most csak egy meccsre készül.

Istenes Bence határozottan üzent neki, és megerősítette, ki fogja őt ütni. Norbi nem akar reagálni erre, nem is követi az eseményeket, csak a felkészüléssel foglalkozik, mert Bence valóban nagyon kemény ellenfélnek ígérkezik.

Hamar rászálltak Norbira, és azt mondják, Bence csúnyán ki fogja őt ütni. Nyilván az edzők számára sem mellékes, hogyan alakul a mérkőzés, mivel ők készítik fel a sztárokat, tehát övék a felelősség.

„Félsz már, hogy elvernek?” – tette fel a kérdést valaki Norbi Instagram oldalán. „Pozitívan fogsz csalódni!” – jött a válasz Norbitól, akit arról is megkérdezték, felnőttként milyen foglalkozás érdekelné.

„Folytatnám az ökölvívást, meg egyértelműen az iskolát.” Korábban Norbi arról is beszélt, hogy szívesen tanulnak az Egyesült Államokban, és ez olyasvalami, amit mindenképpen meg szeretne valósítani.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?