Celeb / Híresség

Nem finomkodott Krausz Gábor: nagyon keményen kiosztotta Schobert Norbit annak nagy port kavaró kijelentése után

Tóth Gabi férje, Krausz Gábor az Instagram-oldalán dühösen reagált arra, hogy Schobert Norbi élő videóban fejtette ki nézeteit, miszerint a nők a felelősek azért, ha egy házasság tönkremegy, hiszen a szülés után mindent elrontanak azzal, hogy nem fogynak le.

 

 

 




 

A fitneszguru korábban arról beszélt, hogy szerinte a szülés utáni elhízás komoly gondot okozhat egy házasságban, a nők pedig azzal rontják el a párkapcsolatukat, hogy nem nyerik vissza korábbi, vékony alakjukat, ugyanis a férfiak vágyának mozgatórugója pusztán a csinos, dögös test. Norbi szavai rendesen kicsapták a biztosítékot: sok hölgy szólalt fel, de számos férfi is kifejezte nemtetszését, köztük Krausz Gábor, aki házas emberként maga is nemrégiben lett édesapa. Markáns és finomkodónak nem nevezhető véleményét a saját Instagram-oldalán fogalmazta meg:

„Ezúton Szeretnék elnézést kérni minden Nőtől azért amit ez hímsoviniszta, nárcisztikus f*szkalap kiböfögött két lowkarb kakaòslòf*sz között. Kikérem magamnak és azt hiszem valamennyi férfitársam nevében, ez csupán egyetlen degenerált ember megnyílvánulása amivel nem tudok azonosulni és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Szégyen, hogy 2020ban egyátalan van olyan lény aki így gondolkozik. Ha pedig mégsem és csak figyelemfelkeltés akkor pedig még nagyobb gyászf*sz.

Férfiként, férjként, apaként, EMBERKÉNT kikérem magamnak!” – írta.

Krausz Gábor bejegyzése alatt pörögnek a kommentek, rengeteg hölgy követője köszönte meg neki, hogy a nők mellé állt ebben a kérdésben, és abszolút egyetértenek vele.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?