Celeb / Híresség

„Rengetegszer megfordult a fejemben” – Sötét gondolatokkal küzd a börtönre váró Aurelio

Őszintén bevallotta Aurelio, sokáig azt hitte, megúszhatja, hogy lecsukják, de másodfokon két év három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság az egykori ValóVilág-nyertest – derült ki a vasárnap este a LifeTV-n adásba kerülő Frizbi című műsor felvételén.

 

 

Bevallása szerint ­eleinte szerepelni járt a tárgyalások­ra, noha a vád igen súlyos volt: emberrablás. Akkor eszmélt fel először, amikor első fokon elítélték, hogy valóban börtön vár rá. Szeretne családot, de kilátástalannak látja a helyzetet, öngyilkosságra is gondolt már.

– Nem vettem eléggé komolyan a helyzetet. Azt éreztem, hogy olyan dolog miatt járok bíróságra, amit nem követtem el. Csoportos garázdaságnak indult az ügy, de emberrablással vádoltak a végére, holott a srác is elmondta, nem érezte magát elrabolva. Megértem, hogy példát akarnak velem statuál­ni, de hiszek a sorsban. 34 nap kellett volna, hogy lejárjon a próbaidőm – mesélte a LifeTV-n vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén Hajdú Péternek Aurelio.

A valóságshow-sztárt korábban egy év két hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték már a drogügyei miatt, ezt is le kell majd töltenie. Mint korábban a Blikk is megírta, a híresség megbánta a bűneit, és maga írt levelet a bírónak, amit fel is olvasott az utolsó tárgyaláson. Többek között emiatt kapott csupán két év három hónapot.

– Át kellett gondolnom az eddigi életem. Hiába nyertem valóságshow-t, érthető, hogy a kereskedelmi tévé nem foglalkoztat majd valakit, akit emberrablásért ítéltek el. Nekem a szereplés, az önmegvalósítás volt a mindenem – mondta a könnyeivel küzdve a híresség.

Aurelio ügye már négy éve húzódik, így volt ideje átgondolni a dolgokat.

– Sok mindenben változtam, önfejlesztő könyveket olvasok. Nem volt más választásom, meg kellett változnom. Nem vagyok már az az ösztönlény, aki egykoron voltam. Csak hátrányom származott abból, amikor kimondtam, amit gondoltam – árulta el Aurelio, aki hozzátette: már nem hord magánál kést sem.

A harmincéves hírességnek vannak rosszabb napjai, amikor magába zuhan, ráadásul teljesen kilátástalannak látja a jövőjét, annak ellenére is, hogy párkapcsolatban él.

– Amióta apám meghalt, családot szeretnék, de nem tudok mit mondani a páromnak. Nehezen éltem meg az elmúlt négy évet. Rengetegszer megfordult a fejemben az öngyilkosság. Sokszor nem tudtam a párom mellett aludni, mert álmomban rugdostam, csapkodtam. Most heti kétszer járok pszichológushoz. Nem magától a börtöntől félek, hanem a körülményektől – hajtotta le a fejét az egykori villalakó.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?