Celeb / Híresség

„Nem szégyellem, félek tőle” – Feljelentette mániákus rajongóját VV Krisztián – A ValóVilág egykori játékosát egy fiatal lány zaklatja, aki ijesztő dolgokkal fenyegetőzik

Budapest — Feljelentést tett, sőt távoltartási végzést is kért egy rajongója ellen VV Krisztián (23).

 

 

 

A ValóVilág 9. powered by Big Brother játékosát egy fiatal lány tartja rettegésben, akivel a közösségi oldalon ismerkedett meg, ám románcuk csupán néhány napig tartott. A szakításba a fiatal lány nem törődött bele, azóta folyamatosan zaklatja az egykori villalakót.

– Nagyon szép lány volt, kavartunk, bár az első pillanattól éreztem, hogy valami nem stimmel vele. Még alig ismertük egymást, már azt mondogatta nekem, hogy tőlem akar gyereket, meg hogy mennyire szeret – mesélte a Blikknek Krisztián, aki néhány nap után kiadta a lány útját.

 

 
 

 

Ahogy Krisztián meséli, a fiatal nő ezt nem volt hajlandó elfogadni.

– Fenyegetőzött, hogy hazugságokat terjeszt majd rólam és tönkretesz. Mivel nem foglalkoztam vele, tovább ment: éjjel odajött a lakásomhoz, ráfeküdt a csengőre, ütötte-vágta, rugdosta az ajtót és még engem is megtámadott, ütlegelt– emlékezett vissza Krisztián, aki jelenleg egy korábbi VV-széria győztesénél, Sománál lakik. – Próbált vele ő is beszélni, de nem volt hatása. Beszéltünk az egyik ismerősével, aki elmondta, ez a lány az előző pasijával is pontosan ugyanezt csinálta. Sajnos én bármit kinézek belőle, nem szégyellem, félek tőle. Ezért is kértem ellene távoltartási végzést, hogy soha többet nem jöhessen a közelembe.

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?