Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Elköltözött L.L. Juniortól a felesége

Budapest – Derült égből villámcsapás: a Blikk megtudta, hogy elköltözött L.L. Juniorral közös törökbálinti otthonukból a rapper felesége, Körtvélyessy Kinga, aki a kislányukat, Lilit is magával vitte.

 

 
 

A Blikk úgy tudja, a fiatal édesanya egy fővárosi albérletben rendezkedett be, ám egyelőre nem tudni, csak egy hosszabb mosolyszünetről van-e szó, avagy végleges a szakítás.

A pár életében ugyanis nem ez az első komolyabb hullámvölgy. 2016-ban ismerték meg egymást, szerelmük szinte azonnal fellángolt, s a fiatalok rövid idő után összeköltöztek. A heves érzelmek azonban olykor nagy vitákkal is járnak, Junior és Kinga többször szakítottak, ám mindannyiszor visszataláltak egymáshoz, felülemelkedve a problémákon. A zenész 2017-ben egy helikopteren kérte meg szerelme kezét, és Kinga boldogan mondott igent. A felhőtlen öröm nem tartott sokáig, 2018-ban – már sokadjára – szakítottak, s akkor úgy tűnt, végleg zátonyra futott a kapcsolatuk. Szét is költöztek, s akkoriban a zenészt volt párja oldalán látták újra, ám az az elválás messze nem jelentette a végállomást.

L.L. Junior és Kinga korábban is sokatt küzdött a kapcsolatukért
L.L. Junior és Kinga korábban is sokatt küzdött a kapcsolatukért

– Mind a ketten csalódtunk a másikban, és azt hiszem, mást is láttunk bele egymásba, mint ami a valóság. Mást vártunk egymástól és a kapcsolattól. Szomorúan, de külön várjuk most, hogy a jóisten jó irányba tereljen minket, és jöjjön egy sugallat, hogy mi is a mi utunk – nyilatkozta akkor a Blikknek a zenész.

Kinga és Junior érezte, a történetük nem itt ér véget, újabb esélyt adtak kapcsolatuknak, majd 2019 év elején teljes titokban, egy filmbe illő, romantikus dominikai esküvőn össze is kötötték az életüket. Tavaly pedig megszületett szerelmük gyümölcse, a kis Lili baba, s bár úgy tűnt, tökéletes harmóniában élnek, valami mégis történhetett, ha Kinga fogta magát és új otthonba költözött 11 hónapos kislányával.

Hogy mi lehetett ennek az oka, még nem tudni, ahogyan azt sem, sikerül-e rendezni soraikat, ám információnk szerint nem egy harmadik fél felbukkanása vezetett a szakításhoz.

– Eddig mindent túlélt a kapcsolatuk, pár év alatt annyi mindenen mentek keresztül, mint mások 40-50 év alatt. Junior nehéz időszakon van túl a fia tragédiája miatt, Kinga pedig imádott édesanyját veszítette el tavaly. Drukkolunk nekik, hogy találják meg a boldogságot, de azt még senki nem tudja, hogy együtt folytatják-e vagy külön. Sokat harcoltak egymásért, kettejükért, nem kizárt, hogy hamarosan visszatalálnak egymáshoz – mondta a pár egyik ismerőse, aki elárulta lapunknak, hogy a pár a különköltözés ellenére rendszeresen beszél, kislányuk miatt nem szakadt meg a kapcsolatuk.

A Blikk megkereste a zenészt is, hogy igaz-e a hír, miszerint szakítottak Kingával.

– Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem akarom – mondta szűkszavúan Junior, majd bontotta a vonalat.

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?