Celeb / Híresség

„Viktórió, Viktor, Viktorka” – Gáspár Győző minden vágya, hogy unokázhasson, ezt a nevet választaná neki – videó

Gáspár Győző szerint akkor lesz igazán különleges a karácsony, ha már egy unoka is megérkezik a családba, ugyanis a legfőbb vágya, hogy nagypapa legyen.

 

 

 

Gáspár Győző nem egyszer hangoztatta már, hogy mennyire szeretne nagypapa lenni, és alig várja, hogy a lányaik találjanak maguk mellé egy olyan személyt, akikkel családot alapíthatnak. A showman mindig izgalomba jön, ha ez a téma, és kijelentette: leginkább fiú unokát akar, számára úgy lenne teljes az ünnep is.

 Miről beszél ez? Engedd el, Győző! Engedd el! – szólt rá a férjére a Tv2 Mokkában Gáspár Bea, amikor túlzásokba esett, de Győző tovább taglalta, mennyire szeretne unokát.

Orosz Barbara humorosan megjegyezte, hogy előre sajnálja Evelint és Virágot, mert biztosan a gyerekvállalásról fogja őket kérdezgetni karácsonykor az apjuk.

Én nem szeretnék nagymama lenni, megnyugtatok mindenkit. Mert ami nincs, az nem hiányzik– szögezte le Bea asszony, de a kedvese nem értett egyet.

Azért vigyük végig a Viktor nevet! Győző nem létezik. A Győző a győzedelem, az csak kitalált név. A Győzőnek az eredeti neve Viktórió, Viktor, Viktorka– vallotta be, milyen nevet adna az unokájának. Egy kislány érkezésére még nem állna készen.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?