Celeb / Híresség

Schumacher Vanda megtalálta az igazit? Kiharcolt magának egy randit Alekosszal: „Én kifejezetten vonzónak tartom a női hisztit”

Az RTL Klub két sztárja már hetek óta kacsingatott egymás felé, most úgy néz ki, Vanda végre randit kaphat Alekosztól.

 

 

 

Szürreális helyzetbe került a Belevalóvilág műsorvezetője, Schumacher Vanda és a Valóvilág negyedik szériájának győztese, Nagy Alekosz. A két celeb közös története még pár héttel ezelőtt kezdődött, amikor Vanda a Blikk stúdiójában kijelentette, hogy kifejezetten rajong a görög hősért, és megbántva érzi magát, amiért vele még nem próbálta meg felvenni a kapcsolatot egy szerelmeslevél formájában.

A sors iróniája, hogy Címlapsztori című műsorunk következő vendége nem más volt, mint maga Alekosz, aki azonnal jelezte, értékeli a szőkeség közeledését, érdekes módon azonban az adást követően folytatás nem történt kettőjük között.

Egészen idáig! A mai nap folyamán ugyanis Vanda Instagram oldalán 24 órán át látható történetében megosztotta, hogy egy ismeretlen személy egy hatalmas virágcsokrot küldött neki az RTL stúdiójába és bár nagyon örül neki, kijelentette, reméli, hogy nem Alekosz a titkos hódolója.

Nos, a csípős megjegyzések természetesen az izomcelebhez is elértek, aki Facebook oldalán azonnal válaszolt, méghozzá nem is akárhogy. Alekosz írásából ugyanis arra következtethetünk, hogy ő úgy véli, a fiatal lány fordított pszichológiát próbál alkalmazni vele szemben és ilyen módszerrel próbálja meg rávenni arra, hogy hívja már el őt egy randira.

EZ IS ÉRDEKELHET:

„Kedves Vanda.

Ez itt nem szerelmeslevél. Hallottam, hogy valakitől csokrot kaptál, és azt is, hogy reméled, nem tőlem. Noha nemrég egy interjúban önként jelentkeztél a kezdeményezésemért, most mégis elutasítanád. Igen, értelek. Sajnos, nem tudtam előbb jönni.

Magyar halászokkal hadakoztam megakartak verni. Jól vagyok, nincs semmi bajom. Úgy néz ki, hogy most már kellően oda tudok koncentrálni Terád. Kérlek, ne haragudj, amiért ezidáig várattalak. Ismertettem okait. Köszönöm a türelmedet.

Amúgy pedig én kifejezetten vonzónak tartom a női hisztit, neked jól áll. A szépséged után, karaktered éppen ezen eleme tett téged vonzóvá számomra. Színes vagy, fantáziadús vagy, ösztönös is vagy, meghódítanivaló is vagy, magyarul nőies vagy.

Ráérsz szombat este?” – Írta nyílt levelében a korábban a BRFK által is megfigyelt, jelenleg az Üvegtigris általa biztosan készülő negyedik részére készülő, horgászokkal csatározó realitysztár, Alekosz.

 

forrás: blikk.hu

 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?