Celeb / Híresség

Schumacher Vanda: Nekem elmenni Párizsba vagy Londonba olyan, mint leugrani Szegedre vagy Debrecenbe

Schumacher Vanda, mint derült égből villámcsapásként került az RTL valóságshowjának, vagyis a ValóVilág műsorvezetői közé – gondolhatják sokan, hiszen kevesen vannak azzal tisztában, hogy a csatorna Éjjel-Nappal Budapest című sorozatában is szerepelt. Vanda a közösségi oldalakon is tarol, az nlc ebből az apropóból pedig egy interjút is készített az RTL legújabb műsorvezetőjével.

 

 

 

Vanda az idei szériában a BeleValóVilág című műsort kezdte el vezetni, helyét pedig VV Merci vette át. Elmondása szerint a ValóVilág vezetése sokkal nagyobb falat, hiszen ez már egy sokkal komolyabb műsor. A valóságshow vezetése éppen annyira köti le Vandát, hogy a tőle megszokott utazgatást nem tudja végezni, hiszen nagyjából minden második este ott kell lennie a stúdióban.

„Nekem elmenni Párizsba vagy például Londonba olyan, mint leugrani Szegedre vagy Debrecenbe, és igazából van olyan, hogy 3 napig én vezetem a műsort, majd utána 3 napig Peti, és én ennyi idő alatt megjárom Európát, hiszen a reptereket csukott szemmel ismerem. Az út pedig nem több, mint 2 óra általában, tehát nem azért nem megyek most el, mert nem tudok, hanem azért, mert most mindennél fontosabb, hogy felzárkózzak a műsorvezetésben, illetve a gálameccs és az azzal kapcsolatos tennivalók is prioritást élveztek” – mondta el az interjúban.

forrás: noizz.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?