Celeb / Híresség

Durván megsérült az X-Faktor sztárja: lehet, hogy műteni kell Manuelt!

Budapest – Balesetet szenvedett Manuel (19)! A 2019-es X-Faktor sztárja még nem tudja, hogy műteni kell-e a karját, ám annyi biztos, nehezen viseli a kényszerpihenőt.

 

 

 

 

 




– Az egyik este elmentem elektromos rollerezni a haverokkal és egy rossz mozdulat miatt elestem. Akkor még nem éreztem semmit, a karom sem fájt, de másnap reggel már lüktetett és be is dagadt a bal kezem – kezdte lapunknak Manuel, aki azonnal orvoshoz fordult.

Az X-Faktor- döntős Manuel karjában a porc sérült.

– A kórházban csináltak röntgent, utána a doki azt mondta, vissza kell mennem egy hét múlva, mert porcsérülésem van, majd akkor derül ki, mi lesz vele. Ha súlyosabb a sérülés, akkor meg kell műteni, ami után még három hónapig fent lesz a gipsz. Ha szerencsém van, akkor néhány hétre gipszet kapok és pihennem kell – mondta Manuel, aki korábban hetente hat-nyolc alkalommal is elment koncertezni, ám a koronavírus járvány miatt minden bulija elmarad. Az elmaradt koncertek későbbi időpontra lettek átrakva, de természetesen a szabályozásoktól függ, mikor léphet fel újra.

 

 

 

 

 

 

– Az elején jó volt a pihenő, de ilyen kevés idő alatt is monotonná vált. Éppen kezdtem megszokni a pörgős életet, most meg semmit nem lehet csinálni, de tudom, hogy erre van most szükség és remélem, hogy minél hamarabb véget ér ez a helyzet.

Próbálok minél többet otthon maradni és csak akkor elmenni, amikor muszáj, például élelmiszert venni. Játszom a konzolon és tévézem, viszont ezt az időszakot megpróbálom minél hasznosabban tölteni. Zenét írok és régi vágyam, hogy jogsit szerezzek. Most, hogy van időm, gondolkozom egy online tanfolyamon. Hogy a rajongóim se unatkozzanak, jövő hét elején jön az új dalom Elegem van címmel – tette hozzá.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?