Celeb / Híresség

Kelemen Anna elárulta, milyen számára az ideális férfi

Kelemen Anna gyakran hangsúlyozza, hogy számára nagyon fontos megélni a szexualitását, és imádja az együttléteket, ennek ellenére még szingli. Most Annácska elárulta, mit tart a legfontosabbnak a partnerében.

 

 

 

A Blikk még a nyáron exkluzív interjút készített az egykori playmate-tel, és kiderült, hogy bár Anna szingli, mégis van egy férfi az életében, ám az éppen foglalt. Annácska lassan családot alapítana, és feladná a függetlenségét, ezért minden erejével dolgozik önmagán egy pszichiáter és egy pszichológus segítségével.

Úgy véli, a szexualitása miatt meg kell tanulnia azt, hogyan kötődhetne a másikhoz, így folyamatosan dolgozik a saját személyiségén.

A szőkeség ezúttal az Instagramon osztott meg egy videót, ahol egy sokakat érdeklő kérdést boncolgat, jelesül, hogy milyen úriembert képzel el maga mellé.

Igazából én semmit nem keresek egy férfiban, mert ha találkozom olyannal, aki időt szán és figyel rám, én is odafigyelek rá, s ez a legtöbb, amit adhat. A legnagyobb dolog, amit az ember a másiknak adhat, a figyelem és az ideje. Ha ez működik köztünk, meg van közös érdeklődési körünk, akkor szerintem kialakul valami. Én szerelembe nagyon ritkán esek, de még az is elképzelhető

– fejtette ki Kelemen Anna a 24 óráig elérhető sztoriban.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?