Celeb / Híresség

G.w.M megszólalt botrányos kirohanása után: „Ha ez kell, a világ szégyene leszek a gyerekeimért!”

Talán maga Kulcsár Edina sem sejtette, amikor beleszeretett a rapper G.w.M-be, hogy milyen parázs szituációba csöppen.

 

 

Varga Márk kapcsolata ugyanis egyre jobban elmérgesedni látszik volt párjával, a Rádió Dikh műsorvezetőjével, Nagy Melanie-val. Ahogy azt korábban megírtuk, a konfliktus forrása két közös gyermekük, Melanie és Márk láthatása, valamint a gyerektartás összege, amely egyre nagyobb vitákat szül. A rapper kedd este a közösségi oldalán írt arról, hogy exe nem engedte hozzá a gyerekeket.

Annyira egy gonosz, rohadt nő vagy, hogy borzalom. Te csinálsz a kislányból lelki nyomorékot, és összezavarod” – fakadt ki a zenész, aki másnap már sokkal higgadtabban, de végtelenül szomorúan beszélt arról, úgy tűnik, tényleg nincs más megoldás, mint hogy bíróság döntsön a vitás kérdésekről.

– Még mindig nem akarok sárral dobálózni, de azt érzem, meg kell védenem a gyerekeimet, és ez az egyetlen lehetőség. Ha ez kell, a világ szégyene leszek a gyerekeimért – mondta mély fájdalommal a hang­jában G.w.M., aki váltig ­állítja, alig láthatja gyermekeit, és erre a napokban történt eset is ékes ­példa.

Mint elmondta, a kislánya hívta őt, hogy meglátogathatja-e, ő viszont az édesanyjához irányította. G.w.M. úgy meséli, Melanie erre nemet mondott, majd a rapper új párját, Kulcsár Edinát kezdte el szidalmazni keresetlen szavakkal.

A rapper már a volt szépségkirálynő, Kulcsár Edina oldalán boldog /Fotó: INSTAGRAM
A rapper már a volt szépségkirálynő, Kulcsár Edina oldalán boldog /Fotó: INSTAGRAM

– Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert ő kizárólagos felügyeleti jogot akar. Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni! – bosszankodott a rapper, akiben kettős érzések kavarognak az elmúlt időszakban, hiszen míg úgy érzi, gyermekeiért harcolnia kell, addig a szerelem is rátalált. Ebbe az érzésbe kapaszkodik.

– A lelkem egyik fele ragyog és a legboldogabb vagyok. Nem tudom mi lenne velem Edina nélkül, nekem ő a szövetségesem, a társam… De a másik felem romokban van, hiszen semmi sem fontosabb a gyereknél – sóhajtott G.w.M, hozzátéve, szinte mindennap látja, hogy Edina – aki szintén néhány hónapja szakított kedvesével – és gyermekei apja között valahogy mégis működik az egész.



Melanie úgy véli, vitás kérdéseikre a bíróság tesz majd pontot /Fotó: Pozsonyi Zita
Melanie úgy véli, vitás kérdéseikre a bíróság tesz majd pontot /Fotó: Pozsonyi Zita

A Blikk kereste a volt szépségkirálynőt, Kulcsár Edinát, ám nem kívánt nyilatkozni, ahogy G.w.M. volt szerelme, Nagy Melanie sem, ám a közösségi oldalán azonban válaszolt a vádakra, hazugságnak nevezve azokat.

„A gyerekeink érdeke, hogy gyere és foglalkozz velük. Erre továbbra is minden lehetőséged megvan! Bízom benne, hogy többet fogsz jönni hozzájuk, mint amennyit az elmúlt hónapokban! – reagált Melanie. – Ezzel is csak azt igazolod, nincs más út a bíróságon kívül.”

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?