Celeb / Híresség

„Három napot adok neki” – Hatalmas perre készül Nagy Alekosz, érik a botrány

A reality hősnek elfogyott a türelme.

 

 

Nagy Alekosz hosszú évek óta szórakoztatja Facebook követőit egyedi bejegyzéseivel, ám az utóbbi időben az Instagram illetve a TikTok nevű közösségi oldalakon is feltűnt. Bár az említett két oldal hatalmas sikerrel és rengeteg követővel kezdett robogni mindössze néhány hét leforgása után, Alekosz többször is jelezte, a profilokat nem ő, hanem egy ismeretlen alak kezeli, aki engedély nélkül tölti fel a róla szóló tartalmakat.

Ugyan kezdetben ez egyáltalán nem zavarta a Való Világ 4 korábbi győztesét, a tolvaj mostanra annyi fejfájást okozott neki, hogy elfogyott a türelme. A kamu oldalak tartalmát ugyanis több médium is elkezdte megosztani, így Alekosznak folyamatosan jeleznie kellett feléjük, nem ő áll a titokzatos bejegyzések mögött.

Annak érdekében, hogy Alekosz elejét vegye a további kellemetlenségeknek, most hivatalos Facebook-oldalán jelezte, három napot ad az ismeretlen illetőnek, hogy törölje a hamis profilokat, amennyiben pedig ezt nem teszi meg, rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményez a nevét bitorló alak ellen.

„Három napot adok az alábbi oldalakat a nevemben üzemeltető személynek arra, hogy az oldalain feltűntesse, nem eredeti Alekosz profil. Amennyiben nem teszi meg, úgy előbb rendőrségi, majd polgári peres eljárást kezdeményezek vele szemben személyemmelvaló visszaélés miatt” – olvasható a reality sztár nyílt levelében.

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?