Belföld, Celeb / Híresség, Hírek, Sport

Hosszú Katinka utolsó úszása nem várt eredménnyel zárult a vizes Vb-n – Hiába fogadták üdvrivalgással

Hosszú Katinka a FINA vizes világbajnokság első napján, egy héttel ezelőtt 200 méter vegyesúszásban nyitotta meg hazaiként a tornát, most pedig 400 méter vegyesen utoljára állt hivatalosan rajthoz olimpiai bajnok úszónk.

 

 

Az Iron Lady a délelőtti programban 400 vegyesen ötödik idővel kvalifikálta magát, így a hazai közönség hivatalosan ma este láthatta őt utoljára a budapesti vizes világbajnokságon.

Katinka mindig is büszke volt arra, hogyha a magyar közönség előtt bizonyíthat, rengeteg erőt jelentett neki a sok szurkolás, és a sok biztató szó.

Ma este még egyszer beugrott a Duna Aréna vízébe Katinka, ahol óriási üdvrivalgás fogadta a női úszó legendát.

Óriási küzdelem folyt a dobogós helyért, végül Hosszú Katinka 4. helyezést ért el 400 méteres vegyes úszásban, a dobogótól csupán néhány másodperccel maradt le.

Nagyot küzdött, majdnem meg is lett a harmadik hely, ám végül nem sikerült, de így is büszkék vagyunk rá.

– Izgalmas verseny volt. Sejtettem, hogy Emmát kell majd megvernem. Most volt először, hogy nem hallgattam zenét, mert a közönséget akartam hallgatni. Nagyon elfáradtam ebben a hét napban. Kiadtam magamból a maxot. Jó lett volna felállni a dobogóra, de ha azt nézem, akkor nem olyan rossz ez a 4. hely – nyilatkozta a verseny után.

Katinka legközelebb augusztusban Rómában fog a vizes Európa- bajnokságon szerepelni.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?