Celeb / Híresség

Eltűnt G.w.M

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, eljárás indult L.L. Junior és G.w.M száguldása miatt. A két zenész múlt héten a Petőfi hídon versenyzett egymással, jól látszik, G.w.M 130-cal száguldozott. Az erről készült felvételt L.L. Junior osztotta meg közösségi oldalán, aki maga is túllépte a sebességkorlátot, 100-zal ment.

 

 

 

Korábban már megírtuk, L.L. Junior ezt üzente közösségi oldalán:

A mai farizeusok az újságírók (tisztelet a kivételnek), és templomjuk a Reddit. Ítélkezéseik helyett csak fele annyit adományoznának, mint mi, már szebb lenne a világ. Mi ezen adományozások nagy részét csendben tesszük. Elnézést kérünk mindenkitől, akit megbotránkoztattunk, esetlegesen negligenciát sugalló tegnapi videónkban. Nem volt sem versenyzés, sem „jaszkarizás”, sem erre biztató célunk a fiatalok felé. A hipokraták pedig nézzenek tükörbe és kezdjenek el élni” – írta a rapper. G.w.M azonban nem posztol semmit az eset óta, ez idegesíti a követőket.

Értem én, hogy villanymotor, na de mi hajtja? Vajon miért felejtjük ki G.w.M-et ebből a történetből? Ahogy nézem, az úrificsúr nem igen posztolt ezen a héten. Ha úgy csinál, mintha nem történt volna semmi, akkor tényleg nem történt semmi? Érdekes, ha üreges aranylánccal, lízingelt kocsival vagy lízingelt asszonynál kell flexelni, netán meg kell mutatni, hogy egy ingyenes falunapon mekkora tömeget tud csinálni, akkor kinyílik a posztláda. Most, hogy bocsánatot kéne kérni, vagy el kéne mondani a fiataloknak, hogy nem menő 130-cal veretni a hídon, nagy a csend – írta valaki a Redditen, amit a Bors szúrt ki. 

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?