Celeb / Híresség

Schobert Norbi: „Én még voltam egy évet sorkatona”

Schobert Norbert részt vett a honvédelem napi ünnepi rendezvényeken, és azt is elárulta, miért tölti el nosztalgiával, ha egyenruhások közé kerül.

 

 

 

A fitneszguru felesége, Rubint Réka néhány napja kendőzetlen őszinteséggel beszélt a Blikknek arról, hogy egyetlen dolgot sajnál az életében, mégpedig azt, hogy Norbi unszolása ellenére sem vállalt negyedik gyermeket.

Tegnap fellépett a magyar honvédelem napján (május 21.), amit a hét végén ünnepel a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség a Bálnában. A rendezvényre elkísérte a férje, Schobert Norbi is, aki nagyon jól érezte magát az egyenruhások között, később pedig az Instagramján azt is elárulta, hogy miért.


Mint írta, minden tisztelete a honvédségé és a katonáké, és nagyon jól érezte magát, hogy újból egyenruhások között lehetett. Egyrészt ahhoz a generációhoz tartozik, amelyik számára még volt kötelező katonai szolgálat, és ő is eltöltött egy évet sorkatonaként, másrészt egyenruhásként, rendőr őrmesterként kezdte a pályafutását.

1998-ban azonban, nyolc év szolgálati viszony után úgy döntött, hogy kilép a rendőrség kötelékéből, mivel minden idejét az aerobiknak szerette volna szentelni. Századosi rangban, az ORFK Budapesti Rendőr Szakközépiskolájának testnevelési és kiképzési szakcsoportvezetőjeként szerelt le. Intézkedés-módszertant, önvédelmet, lőkiképzést, valamint fizikai kiképzést tanított a leendő rendőröknek.

„Rég volt. Szép volt” – írta bejegyzésében, amiben a honvédelmi mapon készült képeket is láthatunk róla és Rékáról.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?