Celeb / Híresség

Aurélió húzza a strigulákat, hogy mikor szabadulhat: „A következő születésnapomat már otthon töltöm”

Aurelio immár egy éve és két hónapja van bezárva a Kozma utcai büntetés-végrehajtási intézetben. A ValóVilág egykori győztesét emberrablás miatt ítélték el. Elsőfokon négy évet kapott, amit két év három hónapra enyhítettek. Ám miután újabb büntetőügye lett, a korábbi, felfüggesztett büntetését is le kell töltetnie. Így lett három év öt hónap a büntetése.

 

 

 

Nem akarok előre inni a medve bőrére, de ha – a viselkedésemnek megfelelően – tényleg megkapom a kedvezményeimet, a következő születésnapomat már otthon töltöm, ami februárban van

– mondta reménykedve Aurelio.

Bevallása szerint amóta 2022 februárjában bevonult a börtönbe, a strigulákat húzza, hogy mikor szabadulhat. Ám arról is beszámolt, hogy hasznot szeretne húzni a börtönben töltött évekből, továbbá elmesélte, hogy mivel a szigorú szabályoknak mindenben meg akar felelni, így azokat pontosan be is tartja.

Úgy gondolom, kétféle ember van: az egyik ebből hasznot húz, a másik meg visszajön ide, mivel nem tanul a dologból

– mondta.

A későbbiekben arra is kitért, hogy megtanulta, mennyit ér a szabadság, és mivel szeretné hasznosan eltölteni az idejétnapi száz oldalt olvas. Ráadásul a börtönben töltött idő alatt arra is rájött, hogy szeret olvasni.

Amiket olvasni szoktam, azokat kintről csomagban bekérem: utoljára egy Hogy neveld a lányodat? című könyvet olvastam, mert született egy kislányom, akinek próbálok majd nagyon jó apja lenni

– mesélte Aurelio, aki személyesen még sohasem látta kislányát, Szófiát, hiszen csak a börtönben tudta meg, hogy apa lett.

Pont a héten skype-oltam vele, és amennyire jó, annyira rossz is, hogy nem érhetek hozzá. Már most megkínált a cumijával is, valamint mutogat rám, és olyankor teljesen elveszek… Boldog vagyok, ha láthatom, de azért borzasztóan nehéz

– mondja Aurélió, aki hozzáteszi: mindig is szeretett volna gyermeket, s hogy van, erővel tölti fel a szürke hétköznapokban.

Sokkal rosszabb, hogy tudom, van kint egy kislányom, ám nem vagyok ott, nem vagyok a napjainak a része. Amennyi erőt ad, annyival is nehezíti a mindennapokat. Nagyon érzelmes csávó vagyok, megvisel. Szeretném a kezembe fogni, szeretnék vele foglalkozni… szóval ez kettős dolog.

Aurelió arról is beszámolt, hogy kifejezetten nehezen viseli a bezártságot, illetve azt, hogy nem találkozhat a szeretteivel.

Mint elárulta, a személyisége alapjait nem változtatta meg a börtön, de sokkal türelmesebb és rugalmasabb lett.

A nagy egómat elengedtem, kimértebb lettem. Itt minden adott ahhoz, hogy az ember kicsit visszavegyen az arcából

– magyarázta.

A teljes riport alább tekinthető meg:

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?