Celeb / Híresség

„Felelősséggel tartozol a közönségedért!” – Sebestyén Balázs keményen beszólt Majkának

Sebestyén Balázs kiosztotta Majkát, a rádiós nem ért egyet a rapper felháborodásával.

 

 

 

 




 

Ahogy arról korábban írtunk, Majka a napokban kifakadt, amiért a kormány nem lazít a korlátozásokon, így jelenleg az 500 főnél nagyobb koncertek nem megengedettek, illetve a kormány további döntésétől függ, hogy augusztus 15. után lehet-e majd 500 főnél nagyobb rendezvényeket tartani. Majka nekiment Lovasinak is, akit melegebb éghajlatra küldött.

Most viszont Sebestyén Balázs szúrt oda Majkának, a rádiós a reggeli műsorában mondta ki, nem ért egyet a rapper kirohanásával. A rádiós szerint egy előadó, aki tömegekhez ér el, nem gondolkozhat felelőtlenül, a koronavírus-járvány pedig egy létező, és komoly dolog.

„Ha te előadó vagy, és felelősséggel tartozol a közönségedért, akkor nem lehet egy ilyen paranoid összeesküvés-elméleted, hogy biztos azért szívatják a zeneipart, mert a zenészekkel akarnak kiszúrni. Ez nem így van! A járvány egy létező dolog” – mondta a rádiós, aki azzal folytatta, hogy mit mondana a rapper egy Parkos koncert után, ha kiderülne, valaki ott kapta el a koronavírust, és amiatt van élet-halál között egy lélegeztetőgépen? – írja a Ripost.

„Akkor majd vered a melled és azt mondod, hogy márpedig legyen koncert, legyen koncert?!” – folytatta Sebestyén Balázs, majd hozzátette, szerinte igazságosabban kellene elosztani a koncertekből befolyó bevételeket, hogy a háttérmunkások se szoruljanak nehéz helyzetbe.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?