Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Fordulat: Hódi Pamela a dubajozós lányok bírósági tárgyalásán!

K. Zoltán és társai (P. Szilvia és Sz. Vivien) az ügyészség szerint ismerősi körükből közvetítettek külföldre – Dubajba, Abu-Dzabiba, Mexikóba, Párizsba, Londonba – és belföldre is modelleket hoszteszmunkákra. Legalábbis ez az immár nyolc éve folyó büntetőeljárás vádja. A második tárgyalási napon jártunk.

 

 

 

Amennyiben ez „fotózásról” is szólt, az a gyakorlatban azt jelentette, hogy a lány szexet is vállalt, amivel 300 ezer és 2 millió forint közötti összeget lehetett hetente keresni. Aki a szexuális szolgáltatásba nem ment bele, annak is 600 dollár (nagyjából 200 ezer forint) körül alakult a napidíja. Emellett a lányok kaphattak költőpénzt, illetve az utazásért és a szállásért sem kellett fizetniük. Ha egy buli elmaradt, mert ez is előfordult, akkor a lányok a hotelben maradtak.

Kedden két hölgy meghallgatásával zárult a tárgyalási nap, ma, csütörtökön pedig kis döccenőkkel folytatódott a tanúk meghallgatása. A bíróságon reggel 9 órakor kezdődött a tárgyalás. Az első két tanúnak távmeghallgatáson keresztül kellett volna megjelennie, de nem tették, így a tárgyalás időbeosztása máris megcsúszott miattuk. Az ügymenet tízkor folytatódott volna egy harmadik tanúval, aki szintén távmeghallgatásban kellett volna, hogy megjelenjen, de ő sem csatlakozott.

Fél 11 előtt azonban mégis bejelentkezett egy tanú, valami problémája akadhatott a nettel. A lány nem tartotta fenn vallomását a bíró kérdésre, ezért majd ősszel lesz lehetősége új vallomást tenni.

Délelőtt 11 óra előtt nem sokkal megjelent a szintén tanúként beidézett Hódi Pamela. Személyesen jelent meg a bíróságon, ügyvédje kíséretében és hamarosan vallomást tesz!

Hódi Pamela ügyvédjével érkezezik a tárgyalásra / Fotó: Blikk
Hódi Pamela ügyvédjével érkezezik a tárgyalásra / Fotó: Blikk
Hódi Pamela ügyvédjével érkezezik a tárgyalásra / Fotó: Blikk
Hódi Pamela vallomást tesz / Fotó: Blikk

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?