Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti azt mondja, ő nem adta el a családját, mint a testvére: „Igen komoly ajánlatot kaptunk”

Gáspár Zsolti is izgatottan várja a Győzike Show feltámasztását. A Farm VIP műsorvezetője elárulta, őt is megkeresték már hasonló ajánlattal, ám ő mindig nemet mondott.

 

 

 

A Blikk is megírta, hogy a TV2 14 év után feltámasztja a Gáspár családról szóló realityt, ami 2005-2010 között volt látható heti rendszerességgel az RTL-en. Az még kérdés, hogy mely családtagok térnek vissza, ám nem kizárt, hogy Gáspár Zsoltit mellékszereplőként láthatjuk majd a műsorban.

– Nagyon örülök, hogy újból terítékre került a Győzike Show, mert a testvérem úttörője volt ennek a műfajnak – nyilatkozta Gáspár Zsolti a Story magazinnak.

A tévés arról is beszélt, ő miért nem ment bele abba, hogy az ő családja közreműködésével is készüljön valóságshow…

Büszke vagyok arra, hogy a mai napig nem adták be a derekukat, és mi nem adtuk el a családunkat, pedig igen komoly ajánlatot kaptunk. De bennünk nem ilyen vér folyik. Ők nem születtek a rivaldafénybe. Azt sem szeretik, ha én szerepelek, de majd meglátjuk, mit hoz a jövő

– magyarázta Gáspár Zsolti.

A háromgyermekes édesapa egyébként nem érti, miért kaptak annyi bántást annak idején Győzikéék, majd kitért arra is, hogy Evelin és Virág is tanult emberek, akik semmi rosszat nem tettek.

Ez egy film. Ennyi erővel Csányi Sándorra is ráolvashatnánk, hogy meleg, mert az egyik filmjében homoszexuális férfit játszott. Tényleg ez a téma még a XXI. században?

Gáspár Győző testvére arról is beszélt, hogy szerinte mire kell majd felkészülnie a fivérének.

– Még az is odakapcsol majd, aki nem akar. Kiveri a biztosítékot… Tuti, hogy szórakoztató lesz, Győzikének viszont fel kell készülnie, hogy ismét brutálisan megkapja a magáét.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?