Celeb / Híresség

Ismerős? A ValóVilág 12 egyik játékosát már az Éjjel-Nappal Budapestben is láthattuk

Az előző évad győztese, Kriszti is feltűnt az RTL fikciós realitysorozatában, de nem ez motiválta VV Kikidit abban, hogy idén kipróbálja magát a villában.

 

 

 

Ahogyan arról korábban már a Blikk is beszámolt, vasárnap este elindult a ValóVilág 12. szériája, így nyolcan már be is költözhettek a luxusvillába. A nyolc nem mindennapi szereplő a rózsaszín-kék színekben pompázó birodalom elfoglalása előtt még bemutatkozott a műsor stúdiójában is, és kiderült, hogy van, akit már nem először láthatunk az RTL képernyőjén.

Az egyik műsorvezető, Puskás-Dallos Peti emlékeztette a tévénézőket, hogy néhányuk számára VV Kikidi már nem ismeretlen, ugyanis a showman korábban már feltűnt az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban is.

Meg is lepődök, hogy bárki emlékszik rám az Éjjel-Nappal Budapestből. Alig voltam benne, az utolsó talán háromnegyed évben ha kaptam egy kicsike szerepet, akkor lehet, hogy már sokat mondok. De igen, szerepeltem benne, Dolesként, aki egyébként nem én vagyok, hiszen én Kikidi vagyok– fogalmazott VV Kikidi, azaz Kékesi Dániel.

Puskás-Dallos Peti elmondta, szerinte a fiatal igazán emlékezetes alakítást nyújtott, hiszen még ő is emlékezett rá.

A Reggelibe nem hívtak téged búcsúzkodni, de azért ott voltál– tette hozzá Peti.

VV Kikidi megjegyezte, hálás azért, hogy Peti felismerte őt, bár bevallotta azt is, fájt neki, hogy nem hívták meg, de ezek szerint „nem volt annyira velős tagja a csapatnak”. A műsorvezető ezután arra is kitért, hogy a stúdióban ült még a ValóVilág előző évadának győztese, VV Kriszti is, aki szintén szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben. VV Kikidi elmondta, nem az ő sikere motiválta arra, hogy jelentkezzen a műsorba.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?