Celeb / Híresség

A 2000-es évek legszebb tinisztárja volt – Így tönkretették a drogok Amanda Bynest

Szinte kizárt, hogy még mindig felismernéd Amanda Bynest.

 

 

 

 




Amanda Bynes neve hallatán mindenkinek a Miről álmodik a lány? romantikus vígjáték ugrik be, melyben ő játszotta Daphne Reynoldsot, édesapját pedig Colin Firth formálta meg.

Így néz ki ma Amanda Bynes

A 2000-es években nagyon felkapott volt, olyan filmekben tűnt fel, mint a Micsoda srác ez a lány, a Sztárkivetett, a Hajlakk, legutóbb pedig a Könnyű nőcskében láthattuk Emma Stone mellett. Sajnos ez volt az utolsó alakítása, ugyanis közvetlenül utána rehabra került, ahonnan azóta sem tudott kijönni.

View this post on Instagram

Honestly missing the Amanda bynes movies

A post shared by multifandom (@dynastly) on

 

 

 

 

 

Tegnap volt a sztár diplomaosztója, a Fashion Institute of Design & Merchandising Főiskolán, azonban erre is csak engedéllyel távozhatott a rehabilitációs intézményből, ahol jó ideje kezelik. Többször is próbálkoztak kigyógyítani az alkohol- és drogfüggőségéből, azonban azóta sem gyógyult fel belőle – amint kiengedték, visszaesett.

 




 

 

Az addikciói miatt a külseje is teljesen megváltozott: az arca felpüffedt, a szemei pedig beestek a szerek hatására. Gesztenyebarna fürtjeit platinaszőkére festette, a melleit és orrát pedig megcsináltatta, sőt még a száját is feltöltette, ugyanis nem volt elégedett azzal, amit a tükörben látott.

 

 

 

 

Ennek eredményeként mintha teljesen más nőt látnánk magunk előtt: Amanda Bynes már nyomokban sem hasonlít a régi önmagára. Ennek ellenére próbálja legyőzni a függőségét – a diplomája megszerzése is egy mérföldkő volt, amit józanul sikerült végrehajtania.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?