Celeb / Híresség

Azahriah nagy bejelentése: ősszel elhagyja az országot – videó

Azahriah a telt házas Aréna koncertje után nem áll meg, máris új kihívások elé néz: még az idén egy több állomásból álló külföldi turnéra indul.

 

 

 

Azahriah az utóbbi időben még a korábbiaknál is felkapottabb lett, és már rajongók tízezrei őrülnek meg érte, illetve a dalaiért. Legújabb szerzeménye, a Szosziazi például még csak pár napja debütált, de már több mint egymillióan hallgatták meg a YouTube-on, így a felkapott listát toronymagasan vezeti. A Baukó Attilaként született 21 éves fiúra először YouTube-on figyeltek fel, az akkor még csak 13 éves fiú Paul Street néven gyártott videókat a platformra.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Azóta Azahrian művésznéven a zenével is komolyan kezdett foglalkozni, és meg sem állt a múlt hét pénteki telt házas Aréna koncertig. A Papp László Budapest Sportarénában 14 ezer ember előtt lépett fel és fergeteges bulit csapott, most azonban úgy tűnik, külföldi karrier felé kacsintgat és új célokat tűzött ki maga elé. Kiderült ugyanis, hogy idén ősszel egy 8-10 koncertből álló európai turnéra indul.

 Nagyon vicces volt, amikor először beszéltünk az angolokkal. Úgy hívtak fel minket, hogy bár a felét se értik jó pár dalszövegnek, három hete Azahriah-t hallgatnak az irodában, és imádják – ecsetelte az RTL Fókusznak Tóth Gergely, az előadó menedzsere, hozzáfűzve, hogy egy angol ügynökségen keresztül zajlik majd az eseménysorozat.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?