Celeb / Híresség

Váratlan fordulat: újra együtt Suzy és Jolly?

Újabb fordulat állhat be Jolly és Suzy kapcsolatában.

 

 

 

 
 

Májusban derült ki, hogy Jolly és Suzy házassága válságba jutott. A mulatószenész elköltözött a feleségétől és azóta új párja is lett, egy nála 21 évvel fiatalabb hölgy személyében. Az egykori álompár kapcsolata megromlott, hiába biztatták őket a rajongóik, az utóbbi időben már teljesen úgy tűnt, hogy menthetetlen a házasságuk.

Ripost szerint viszont van remény arra, hogy új esélyt adjanak a házasságuknak – belső információkra hivatkozva írja a lap, hogy Jollynak és Suzynak sikerült rendezni a nézeteltéréseket és újra szent a béke közöttük – egy rajongó állítólag a legutóbbi koncertjük előtt ölelkezni látta őket a színpad mögött.

 
 

A sztárpár közösségi oldalán is történt némi változás, mely arra utalhat, hogy valóban sikerült túljutniuk a sérelmeiken. A Ripost kiszúrta, hogy a napokban Jolly és új kedvese oldaláról is eltűntek a közös fotók, Suzy pedig visszaírta a nevét Tarcsiné Királyvári Zsuzsannára a Facebookon, amit Tarcsi Zoltán, azaz Jolly is nyugtázott egy nyilvános üzenetben az énekesnő oldalán. A lap megkereste a történtek kapcsán Suzyt, aki bár nem erősítette meg, nem is cáfolta a békülésük hírét – annyit mondott, hogy szörnyen nehéz időszakon ment keresztül a család és időre van szükségük, hogy nyilatkozni tudjanak a témáról. Most az a legfontosabb mindkettőjüknek, hogy közös kislányuk nyugodtan tudjon készülni az iskolakezdésre.

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?