Celeb / Híresség

Új a Való Világ-villa, új a műsorvezető: vasárnap nyit a luxusbörtön – fotók, videó

Vasárnap 12. alkalommal nyílnak meg a Való Világ-villa kapui, az első nyolc versenyző pedig beköltözik a teljesen felújított házba. De nemcsak a valóságshow szereplőinek ideiglenes otthona, hanem a műsorvezető páros is megújult: az immár alapembernek számító Puskás-Dallos Peti mellett Megyeri Csilla lesz a műsor háziasszonya, aki egy meglepő titkot árult el az új villát bemutató sajtóeseményen. Pontosabban a titkát a műsorvezetőtársa leplezte le.

 

 

 

– Csilla elárulta nekem, hogy ő tudja, milyen érzés a Való Világban lenni, mert be van kamerázva a hálószobája – mondta el a titkot Puskás-Dallos. Persze, azonnal szerettük volna tudni, milyen céllal vannak kamerák Megyeri Csilla otthonában. Kiderült, a műsorvezetőnő párja, Zsolti szerelte fel a megfigyelőberendezést.

– Először is tisztáznám, nem a hálószobában van a kamera, hanem a nappaliban, és Zsolti azzal magyarázta a beszerelését, hogy így meg tudjuk lesni, mit csinál a kutya, amikor nem vagyunk otthon. Bár az érdekes, hogy csak ő éri el a videót a telefonján – mesélte nevetve Megyeri Csilla, akinek ugyan nincs minden gondolatában benne, hogy ott a kamera, ám már felmerült benne, mi történne, ha kijutna a felvétel.

– Jobban figyelek, hogy ott mit mondok – vallotta be Csilla, aki azt is elárulta, ha tíz éve szóba került volna, talán ő maga is beköltözik a villába.

– Az első szériától kezdve fanatikusan néztem ezt a műsort, hiszen ki ne szeretne kukkolni, megnézni, ki hogyan reagál konfliktushelyzetekben, hogy szerepel játékokban, netán milyen barátságok, szerelmek születnek – vallotta be a műsorvezető.

A Való Világ egyébként idén nem csak a műsorvezetői fronton újít, hiszen változik a műsor lefolyása is, nem beszélve a nyereményekről.

– A Való Világot 24 órán át lehet majd követni az RTL -on, ahogy az előző alkalommal, ám az újdonság lesz, hogy a napi összefoglaló is ott lesz először látható, a Coolon csak később – árulta el Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, aki hozzátette: ez alól a vasárnap esti beköltözés lesz kivétel, azt a főcsatornán követhetik a nézők.

– Az egész villát felújítottuk, az összes felületet lecseréltük, egyedül a nappaliban található, fapadló mintázatú maradt, amely egy kicsit szimbolikus is, hogy ez az a világot jelentő deszka, amelyen már több korábbi győztes táncolt. Illetve a mosókonyhában lévő mosógép maradt az előző évadból, azt szerettük és működött – árulta el Kónya Gergely, az RTL senior kreatív producere.

– A berendezést kifejezetten nyári hangulatúra készítettük el, olyan, mintha Miamiban lennénk. Visszakerült a medence, van egy erősítő sarok, a villa falán kívül pedig egy újabb játéktér is, hiszen az udvar kisebb lett – magyarázta a szakember.

Az első nyolc játékos vasárnap kezdi meg a harcot a nyereményért, amelynek az alapja idén is 36 millió forint, amihez azonban a villalakók különböző feladatokkal nyerhetnek plusz pénzt.

– Vagy el is veszíthetik azt a pluszt, amelyet egy-egy játék ér – árulta el Puskás-Dallos Peti, aki már alig várja, hogy elkezdődjön a 42 kamerával megfigyelt Való Világ 12. évada.






forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?