Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Bombát robbant a TV2: Alekosz megy az Ázsia Expresszbe, az is megvan, ki lesz a párja: erre senki nem számított!

Alekosz minden idők egyik legnagyobb tévés visszatérését produkálva visszaprovokálta magát a reality-showk világába, és a Valóvilág után az Ázsia Expresszben is szerencsét próbálhat.

 

 

 

Egészen megdöbbentő ami Nagy Alekosszal történt az elmúlt években. A Valóvilág 4. szériájában berobbant csodabogár még 2011-ben lett az ország első számú kedvence, és nyerte meg elsöprő sikerrel az akkori játékot.

Népszerűségét talán csak botrányt botrányra halmozó életformája haladta meg, ami végül odáig vezetett, hogy a kereskedelmi csatornák teljesen elfordultak a görög hőstől.

A száműzetésnek azonban úgy tűnik, vége! Alekosz humorbombáit és folyamatos polgarpukkasztásait már nem tudta figyelmen kívül hagyni a televízió, az elmúlt hetekben ugyanis szinte alig telt el úgy nap, hogy ne találkozhattunk volna az izomcelebbel a képernyőn, a legnagyobb durranás pedig úgy tűnik, csak ez után következik!

Az AC News információi szerint ugyanis a TV2 Alekoszt is magával viszi az Ázsia Expresszbe, akinek párja nem más lesz, mint a titokzatos Réka, akivel a korábban a BRFK által is megfigyelt realitysztár rendszeresen csókolózik Facebookon megosztott videóiban.

Azt, hogy a két leendő szereplő között milyen bizarr viszony is lehet talán még ők maguk sem tudják, egy neve elhallgatását kérő informátor azonban kész tényként közölte, hogy Alekosz és kedvese közösen utaznak az örök életre szóló kalandra.

„Bizony Alekosz is szerepel majd a következő Ázsia Expresszben. Ráadásul a párjával, Rékával együtt szórakoztatja majd a nézőket, akit a Facebookos videóiból ismer a fél ország. Réka nem sokáig gondolkozott azon, hogy a celebbel belevágjon a műsorba, úgy tudom, már a gyerekeinek is keresett bébicsőszt, amíg Ázsiában kalandozik” – nyilatkozta a titokzatos személy az AC Newsnak.

Alekosz szereplése a tévénézőknek egyértelmű örömhír, még akkor is, ha bőven akadnak olyanok, akik nem szimpatizálnak a hellén harcossal, megjelenésével ugyanis garantált lesz a könnyfakasztó nevetés. A kérdés már csak az, hogy Alekosz a Valóvilág 4 után az Ázsia Expressz legújabb évadából is képes lesz-e hazavinni magával Érdre a hőn áhított fődíjat.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?