Celeb / Híresség

„A meccseken nem terjed a vírus, csak a koncerteken? Ne már!” – MC Hawer egyre nehezebben viseli a kényszerpihenőt

Dunakeszi — Meglepően drámai részleteket árult el múltjából az MC Hawer és Tekknő mulatósduó alapítója, aki egyre nehezebben viseli, hogy zenészként kényszerpihenőre lett ítélve.

 

 

 




 

„Ha ez a nyár kimarad, az nekünk olyan, mintha egy évre vették volna el a munkalehetőségünket, hiszen a nyári szezonból élünk. Eddig reméltünk, de lassan már nincs miben reménykednünk. Hogyan fogunk legközelebb újra mosolyogva színpadra állni és szórakoztatni a nagyérdeműt? Szórakoztattam, amikor megcsalt a feleségem és elváltam, és akkor is szórakoztattam, amikor meghalt az édesanyám, és azt kellett énekelni, hogy „kelj fel, anyám a sírból”. De ez most mégis más. Innen nehéz lesz felállni” – fogalmazott közösségi oldalán MC Hawer, azaz Koczka Géza (54).

A mulatósrappert bosszantja, hogy hetek óta ezrek tombolhatnak a focimeccseken, de még az sem biztos, hogy augusztus közepe után közönségszám-korlátozás nélkül indulhatnak újra a zenés rendezvények. „A meccseken nem terjed a vírus, csak a koncerteken? Ne már!” – háborgott Hawer.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?