Celeb / Híresség

Justin Bieber felesége az egyik legszexibb sztár (fotók)

Hailey Rhode Baldwin Bieber-nek sem kell amiatt aggódnia, hogy nem lesz meg a nyári formája, mert tökéletes alakkal rendelkezik.

 

 

 

Justin Bieber és Hailey Rhode Baldwin Bieber továbbra is egy párt alkotnak, férjként és feleségként élik az életüket, boldogságban. A sok pletyka sem tudta őket elválasztani, és hiába vannak, akik azt akarják, hogy külön legyenek.

Amikor valaki ilyen szinten ismert, muszáj megbarátkoznia azzal a gondolattal, hogy mindig lesznek ehhez hasonló emberek. A közösségi média elterjedésével ez a jelenség még inkább érezhető.

Nehéz vele mit kezdeni, és fontos, hogy egy szint alá ne menjenek be a hírességek. Bieber felesége is világszerte ismert, nagyon sikeres modell, de nyilván az énekes oldalán hatványozottan többen ismerik.

Ennek jó és rossz oldalai is lehetnek, mert a hatalmas ismertség miatt Hailey-t is követik a fotósok, és bámulják. Nem trendiségből alkalmaznak biztonsági embereket, hanem azért, mert szükség van rájuk.

Az alább látható fotók is kiemelik Hailey formáját és vonalait, amik nem kis irigységet válthat ki egyesekből. Egy fiatal, csinos és szexi nő, aki mellett igazán szerencsésnek érezheti magát Justin Bieber.

forrás: liner.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?