Celeb / Híresség

Álommeló: Gáspár Evelin mindent elárult műsorvezetői állásáról – „El tudom képzelni, hogy ezzel foglalkozom a jövőben”

Gáspár Evelin tavaly szeptember óta tanul a TV2 Akadémián, ahol a televíziózással és műsorkészítéssel kapcsolatos tanulmányokat folytat. Már a csatorna több nagyszabású produkciójában is közreműködött.

 

 

 

A nagyobbik Gáspár lány júniusban végez majd az iskolában, de már most nagy gyakorlatra tehet szert a képzésnek köszönhetően. Mint azt megírtuk, Evelin a vasárnap véget ért Sztárban Sztárban is dolgozott gyakornokként, hétfőn pedig a Zenebutik húsvéti élő kívánságműsorának volt az egyik házigazdája.

– Az akadémia tanulójaként több munkára is lehetett pályázni, és sikeresen kiválasztottak erre engem is. Nagyon izgultam és tudom, hogy voltak hibáim, de igyekszem tanulni belőlük és fejlődni. Április 21-én is műsorvezetőként láthatnak majd engem a Zenebutik nézői, azt az adást már felvettük – kezdte lapunknak a tévés gyakornok, aki igyekszik minden kínálkozó lehetőséggel élni, hiszen mint korábban megírtuk, hiába van két felsőfokú nyelvvizsgája, közgazdász diplomája, valamint cukrász végzettsége is, eddig nem nagyon talált munkát. – Jó ez a képzés, mert tényleg sok gyakorlati tudásra is szert tehetünk. Dolgoztam már a Zsákbamacskában és a Tények Pluszban is. Tetszik ez a munka, gyerekkorom óta a média világában élek, de most még jobban beleástam magam. El tudom képzelni, hogy ezzel foglalkozom a jövőben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?