Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Krausz Gábor: hivatalosan is elváltunk Gabival

A sztárséf, Krausz Gábor bejelentette, hogy hivatalosan is elváltak Tóth Gabival.

 

 

 

Lezárult az év válása! Krausz Gábor elárulta, még karácsony előtt jártak a bíróságon, ahol elválasztották őket. Mindenben megegyeztek, tehát már hivatalosan sem házasok többé. „Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg” – mondta a Hot magazinnak a sztárséf.

A Dancing with the Stars végeztével Krausz Gábor rögtön kiment Ausztriába, amiről azt mondta a Hotnak: „Elindult a síszezon, kinyitottak a szállodák, ezért dolgozni mentem ki, és úgy tervezem, hogy hetente egyszer utazom még oda két-három napot. Nagyon élvezem, hogy végre visszatérhetek az eredeti szakmámhoz, nagyon hiányzott! Nem tervezek Ausztriába költözni, de azért sok időt töltök majd kint”.

Krausz azt is bevallotta a magazinnak, hogy pontosan milyen kapcsolatot ápol Mikes Annával, akinek az oldalán megnyerte a TV2 táncos show-műsorát:

Már a legelején tisztában voltunk azzal, hogy mi vár ránk. Igazából már a sajtótájékoztatón, tehát a nulladik napon összeboronáltak minket. Ezzel azért nem foglalkoztunk, mert a táncra fókuszáltunk, és nem akartunk extra szimpátiapontokat sem, ezért nem is nyilatkoztunk egyszer sem ezzel kapcsolatban. Mivel rengeteg időt töltöttünk együtt, fontos volt, hogy szimpatizáljunk egymással

, mondta Gábor, aki hozzátette, nagyon jól megvannak azóta is, sokat beszélgetnek Annával: „Voltam már bent a táncteremben is, amikor gyerekeket tanított. Nagy szeretettel fogadtak, tehát minden a legnagyobb rendben van”.

A sztárséf a kislányát illetően is bevallott néhány dolgot, kiemelve, mennyire fontos neki, hogy a saját és a lánya élete is kiszámíthatóbb legyen. Emellett egy új szokásukról is beszélt.

„Ha én jobban megtervezem az évemet, az Hanninak is jó, hiszen ezáltal az ő élete is kiszámíthatóbb lesz. (…) Szombatonként van egy szokásunk: elmegyünk a piacra. Amennyiben nincs mínusz 10 fok és szakadó eső, megyünk. A Dancing alatt ez kimaradt, de ahogy vége lett a műsornak, azonnal visszatértünk ehhez a szokásunkhoz. Nem igazán volt könnyű Hanninak az utóbbi időszak, hiszen én minden szombaton dolgoztam, míg az anyukája minden vasárnap, ezért a nagyszülők mind a két oldalról sokat segítettek. De ennek most már vége, visszatértünk a régi kerékvágásba”.

Tóth Gabi és Krausz Gábor augusztus elején jelentették be, hogy hat év után véget ér a házasságuk. A válással kapcsolatosan volt már szó elhidegülésről, hangos vitákról, sőt, hűtlenségről is. Miután az énekesnő a Sztárban Sztár leszek! novemberi eleji adásában egy közös tánccal és csókkal a nyilvánosság előtt is vállalta új kapcsolatát Papp Máté Bencével, úgy érezte, muszáj a házasságáról is kitalálnia, ezzel tiszta vizet öntve a pohárba. Ekkor egy bejegyzésében elárulta, hogy már évek óta válságban volt a házasságuk, szakemberhez is fordultak, de az sem segített hosszabb távon.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?