Celeb / Híresség

Hoppá: feljelentették Hajdú Péter műsorát

Hajdú Péter a Facebook-oldalán jelentette be, hogy feljelentették a YouTube-on látható új műsorát.

 

 

 

Meglepő dologról számolt be a közösségi oldalán Hajdú Péter. A műsorvezetőt a YouTube-on futó új talkshow-ja, a Beköltözve Hajdú Péterhez miatt támadták be.

Az első adás vendége Majka volt, a megtekintése már túl van 220 ezren, de nemrég kaptunk egy értesítést a YouTube-tól, hogy többen jelentették a műsort a szókimondó tartalma miatt, ezért a hozzáférést korlátozták: csak felnőttek nézhetik meg. Senkit nem akartunk megbántani az olykor túlságosan is szókimondó stílusunkkal. Ez sajnos ilyen, 7-8 órán keresztül bent vagyunk egy bekamerázott szobában, és – a kamerákról megfeledkezve – úgy beszélgetünk, ahogy a privát életben.Arról nem beszélve, hogy Majka karjára is rá van tetoválva, hogy vigyázat, szókimondó szövegek. Egy szó mint száz, köszönöm azoknak, akik jelezték a YouTube-nak, és ezúton kérek mindenkit, hogy csak 18 éves kor felett nézze meg a Beköltözve Hajdú Péterhez 1. adását, Majkával. Másodszorra egyébként Szabó Zsófi költözött be hozzám! A műsor már fent van a Frizbi TV YouTube-csatornáján és szeretném, jelezni, hogy nem beszélünk benne csúnyán. Talán csak egy nagyon kicsit” – írta a bejegyzésében Hajdú Péter.

A Blikk megkereste a műsorvezetőt, aki azt mondja, semmi különöset nem csinált a felvétel alatt.

– Meg kell nézni az amerikai show-műsorokat: ott is más stílusban beszélgetnek a rapperekkel, mint mondjuk a színművészekkel. Valószínűleg én is más hangot ütnék meg Szolnoki Tiborral szemben, mintha Majkával diskurálnék – mondta a Blikknek Hajdú Péter.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?