Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Újra összeállt a Romantic: Győzikéék visszatérnek, ismét a slágerlistákat akarják ostromolni

A Romantic hosszú évek után új slágerrel tér vissza, melyhez egy rózsaszín álomvilágot megidéző videóklipet is forgattak. A dal szerda este 18 órakor debütál majd.

 

 

 

Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka 1999. április 2-án alapította meg a Romantic zenekart, amivel hatalmas sikereket értek el. Bár néhány évre különváltak útjaik, nemrég ismét összeálltak, és visszatérésük alkalmából leforgatták az új dalukhoz készült videóklipet.

Romantic


– Az elmúlt években volt egy-egy fellépésünk időszakosan, de most eldöntöttük, hogy újra összeállunk és visszatér a Romantic – jelentette be Gáspár Győző. – Már elkezdtük a próbákat és a stúdiózást is. Készülünk új dalokkal, az egyik most jelenik meg, és májusig még további kettő szeretnénk kiadni. Fellépések, nagyobb koncertek is lesznek, és szeretettel fogadunk minden megkeresést – mesélte a Blikknek a frontember, aki azt is elárulta, a formációjuk megfiatalodva, új stílusban tér vissza.

– Korábban minden klipünkben fekete vagy sötét ruhában voltunk, olyan öreges és komoly volt a hangulat. Katinka és Zsuzsa most egy vidám, fiatalos rózsaszín mesevilágot szerettek volna megvalósítani, én pedig engedtem nekik. Szerintem a végeredmény nagyon ütős lett, reméljük, a közönségnek is tetszeni fog.

Romantic

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?