Celeb / Híresség

Bíró Ica levetkőzött – 66 évesen is bombázó az egykori fitneszlady – fotó

Bíró Ica, az egykori Metal Lady nemrég a glamour Magazinnak adott interjút. Fotósorozat is készült róla. Most a saját közösségi oldalán mutatta meg, mit viselt a ruha alatt aznap.

 

 

 

A Glamour cikkéből kiderül, hogy Bíró Ica, az egykori fitneszlady hatvan év felett kezdte újra az életét. Meg szerette volna koronázni eddigi pályáját egy vállalkozással, megvett két egymás mellett lévő ingatlant, de végül semmije sem maradt, azonban mostanra ismét helyrerázódtak a dolgok körülötte!

„Igen, megvettem két, egymás mellett fekvő ingatlant, kikalkulálva, hogy könnyen ki tudom termelni a hitel összegét. A Megújulás Klub lett volna a korábbi munkáim megkoronázása. Induláskor hozta is, amit elvártam tőle, testet-lelket melengető dolgokat csináltunk, imádtam, hiszen a szeretet energiája áramlott a falai között. Mindent arra szántam, hogy virágzóvá tegyem. Majd rá pár évvel mindenemet elvesztettem. Nemhogy a nyugdíjas éveimet bebiztosítottam volna, de semmim sem maradt.” – mesélte a lapnak.

Munkanélküli lett, s otthon, mikor senki nem látta, elsírta magát. Aztán három év után véget ért a pokol és újra kisütött a nap az egykori Metal Ladyre. Két kilakoltatás között a Stress együttes feltámasztotta a „Metal Ladyt”, fellépéseik is lettek végül közösen. Most budakeszin él, van munkája a helyi tévénél, ami kihívás a számára, de most úgy érzi, bár az élete megváltozott, ismét boldog és kiegyensúlyozott.

Erről tanúskodik a kép, amit csütörtökön a Facebook-oldalán posztolt. A 66 éves fitneszladyt egy szexi bodyban ábrázolja a fotó, ez egy olyan kép, ami végül kimaradt a Glamourból, de most Bíró Ica közzétette.

Azt írta hozzá:

„Friss..! Ez a body volt a kabát alatt.. az újságból kimaradt.. Köszönöm Glamour magazin és csapata ..!”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?