Celeb / Híresség, Sport

„Nincsen drága órám, nincsen drága autóm” – Döbbenetes kiütés, KKevin erőtlenül zuhant a padlóra Brasch Bence felütése után, aki kíméletlenül beolvasott ellenfelének – fotók

A Sztárbox második élő adásában KKevén és Brasch Bence csaptak össze másodikként a ringben. A két fiatalember nagyon keményen készült a mérkőzésre, ám csak egyikük kerülhetett ki győztesként.

 

 

 

A színész és a rapper is hatalmas üdvrivalgás közepette lépett a szorítóba. A levegő szinte felizzott, amikor az ökleiket először összeérintették. Amint megszólalt a gong az ellenfelek taktikusan elkezdték keresni egymás gyengepontján. Csapkodások helyett megfontolt kemény ütéseket mértek egymásra. Folyamatosan próbálgatták egymást, ám egyikük sem tudott komolyabb ütést bevinni.

A második mérkőzés elején Brasch Bence kezdett kőkemény egyenes ütésekkel, de KKevinnek is sikerült egyszer-egyszer viszonozni a találatokat. A rapper a második menet végére holtpontra került, Bence pedig kemény egyenesekkel ki is használta a kínálkozó lehetőséget.

A harmadik menetben KKevin megszorongatta Brasch Bencét, azonban a színész egyetlen pontos találattal majdnem kiütötte a rappert.

A bíró végül tovább engedte a mérkőzést ám KKevin már nem bírta a pofonokat és kifeküdt. A győztes Brasch Bence lett.

Nincsen drága órám, nincsen drága autóm, de felkészültem és ennyi elég volt

– mondta a mikrofonba Brasch Bence miután kiütötte KKevint, aki rendszeresen arról reppel, hogy milyen kemény gyerek és mennyi pénze van.

A mérkőzés utáni interjú elől KKevin Sáfrány Emeséhez hasonlóan elhagyta a ringet és nem sikerült kérdezni a mérkőzésről.

KÉPEK IDE KATTINTVA LÁTHATÓK.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?