Celeb / Híresség

Kulcsár Edina szerint aki nem ismeri G.W.M.-et, az nem hallgat jó magyar zenét

A modell a kommentek között vitázott össze kedvese bírálóival.

 

 

Továbbra sem enyhül a vihar Kulcsár Edina és új párja, G.w.M. körül. Az ismert rappert az elmúlt napokban azzal kezdték el vádolni, hogy számai csak és kizárólag azért örvendenek nagy nézettségnek, mert kedvese miatt hatalmas figyelem irányult rá az utóbbi időben.

Az előadó annak érdekében, hogy cáfolja ezeket az állításokat nyilvánosan megosztotta Youtube statisztikáit és kijelentette: „A matek az matek!”

Bár a leírtak valóban komoly számokat mutatnak, sokakat még ezzel sem sikerült meggyőzni és többen G.w.M. posztja alatt jelezték, továbbra sem tudják, hogy ki is ő pontosan, illetve azt is megkérdőjelezték, hogy milyen ember valójában.

A csípős kommenteket a rapper és Edina sem bírták csendben tűrni, amíg azonban G.w.M. csak rövid gondolatokban reagált, addig Edina egy hosszú, minden részletre kitérő írásban védte meg kedvesét.

„Persze! Hirtelen visszamenőleg több tízmillió nézettsége lett az összes számán… Az, hogy nem ismerted, az csak annyit árul el rólad, hogy nem hallgatsz jó magyar zenét, amivel persze nincs semmi baj! Azt hallgatsz amit csak szeretnél, de azért ne képzeld, hogy te vagy az origó! Nem abból indul ki a magyar zeneipar, hogy TE hallottál-e valakiről vagy sem!

Milyen ember ő? Mert ha valaki tesz a boldogságért, mert haldoklott a kapcsolatában, az már nem ember? És azért hazudtolja meg a szerelmet, amit irántam érez, mert a gyerekei anyja felnézett rám? Nyugi… nem embert öltünk, csak kiléptünk a számunkra mérgező kapcsolatainkból, ami nyilván a gyerekeknek sem volt jó! Ezután (nem közben) pedig összejöttünk. A fotón szereplő számokkal pedig lehet… de ez nem csak most van így! Ha tetszik ha nem, ha szereted ha nem, ha tudtad ki ő, ha nem, (ahogy G.w.M. mondta) a matek az matek!” – írta a modellből lett énekesnő.


 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?