Celeb / Híresség

Gáspár Evelin vallomása: „Nem tudtam soha helyesen írni! Hát mi vagyok én?”

Mi történik Gáspár Evelin és a párja között? Varga Attila komoly beszólást intézett a barátnője felé a Párharcban, amikor is Evelin nem tudta megmondani, hány helyesírási hiba van egy szövegben. Durván összevesztek a nyelvtanfeladaton.

 

 

 

Párharcban egyre jobban forrnak az indulatok, hiszen mindenki attól tart, hogy neki kell majd következőnek távoznia a műsorból. Gáspár Evelin és kedvese, Varga Attila utólag csatlakozott a többi sztárpárhoz, viszont nem indítottak olyan jól a feladatokban, mint azt elsőre gondolták. A tegnapi adásban különösen rosszul teljesítettek, így még az is felmerült bennük, hogy veszélyzónába kerülhetnek.

A kedd esti feladatban egy nyelvtanfeladattal álltak szemben, melynek során súlyt kellett cipelniük, és csak akkor dobhatták le, amikor sikerült megszámolniuk, hogy hány helyesírási hibát tartalmaz az előttük álló tábla. Gáspár Evelin összetűzésbe került Attilával, mivel nagyon nehezen tudták bemondani a jó megfejtést. A párja eléggé kiakadt rá közben, és veszekedni kezdtek.

Iskolába jársz, b*szd meg, Amerikában, és nem tudod ezt! Te vagy a tanult asszony, nem én!– vágta a barátnője fejéhez, mire Evelin is visszavágott:

Nem tudtam soha helyesen írni! Hát mi vagyok én?– borult ki a szerelme megjegyzésén Evelin.

Húsz iskolába jártál külföldön…– tette hozzá kimérten Attila.

Ezt ne vágd már a fejemhez, mert ez gusztustalan. Tudod?– védte meg magát a lány.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?