Celeb / Híresség

Mi lett vele? Úgy hírlik, férjhez ment a nyilvánosságtól visszavonult tévés legenda, Anettka

Az egykori televíziós, Fehér Anettka már hosszú évek óta visszavonult a nyilvánosságtól, ám a nézők máig nem felejtették el. Rengetegen kíváncsiak rá, hogyan alakult az élete.

 

 

 

Anettka – miután a férje, Rezső 2008-ban meghalt – abbahagyta a tévészereplést, eladta a budapesti lakásukat, és sokat tartózkodott szülőfalujában, Nemtiben, ahol az édesanyja él. Utoljára akkor jelent meg a nyilvánosság előtt, amikor a barátját, Terry Blacket búcsúztatták. Tavaly a Blikk tudta meg, hogy Anettka legnagyobb vágya teljesült: édesanya lett. 48 évesen szülte a kisfiát, akinek az édesapjával együtt Budapesten kezdtek új életet.

A kisfia már 2 éves múlt februárban, de mostanában egyre többet látják az édesanyja háza körül. Az a hír járta, hogy Fehér Anettka visszaköltözött az édesanyjához Nemtibe, ezért a Kiskegyed utánajárt, mi az igazság.

A helyi vegyesboltban jól ismerik a családot, ők nyilatkoztak Anettkáékról a lapnak.

– Ahogy megérkezik Anettka a kisfiával, már mennek is be a házba, nem állnak szóba senkivel. Nagyon szép az a barna hajú kisfiú, de ő is nagyon csinos. Hétszázan sem élünk itt, mindenki ismer mindenkit, tudunk egymás életéről, de a Fehér család valamiért nagyon titkolózik. Az biztos, hogy nem költözött ide vissza, mert arról azért tudnánk – mondta egy helybéli asszony a lapnak.

– Azt hallottuk, elvette őt a kisfia édesapja, de még soha nem láttuk itt a férjet. Bár az is igaz, hogy pár hónapja egyre gyakrabban jár haza az anyukáját meglátogatni. Ezt mi nem furcsálljuk, éppen azt beszéltük, milyen rendes lány, hogy törődik a mamával, aki egyébként mostanában jó egészségnek örvend. Mi nagyon kedveljük Editkét is, kedves teremtés, de ha ő magától nem beszél a lányáról, mi nem kérdezzük – folytatta a faluban lakó asszony.

Anettka édesanyját is elérték, de az egykori műsorvezető nem akart interjút adni.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?