Celeb / Híresség

Tóth Gabi: „Nem csak Kóbor János hangját hallottam, hanem végig éreztem a jelenlétét is”

Tóth Gabi élete egyik legszebb és legmeghatározóbb színpadi élményét élhette át, amikor a modern technikának köszönhetően Kóbor Jánossal énekelte el a Gyöngyhajú lányt. Az énekesnő nem mindennapi érzéseket tapasztalt közben.

 

 

 

A Blikk is megírta korábban, hogy a Petőfi Zenei Díj koncertjén Tóth Gabi is fellépett, tisztelegve Adamis Anna munkássága előtt. Az énekesnő nem akármilyen dalt énekelt el: a Gyöngyhajú lányt adta elő a 2021 decemberében elhunyt Kóbor Jánossal duettezve, akinek felvételről szólt a hangja. Az énekesnő így fogalmazott a felemelő élményről:

„Nagyon megtisztelő volt már a felkérés is. Azt jelentette számomra, hisznek abban, hogy méltó lesz a produkció mind Kóbor Jánoshoz, mind Adamis Annához… Amikor felléptem a színpadra, és megszólalt a zene, úgy éreztem, megnyílt az ég és én egy csatorna vagyok, egy közvetítő… az isteni énekünk szólalt meg. Benne volt a szívem, a lelkem ebben a produkcióban, és lehet, furcsa, amit mondok, de nem csak Kóbor János hangját hallottam, hanem végig éreztem a jelenlétét is” – fejtette ki Gabi, megemlítve: csak akkor vette észre, milyen hatást gyakorolt az előadása másokra, amikor meglátta Adamis Anna könnyeit kicsordulni, illetve többen is elérzékenyülve gratuláltak neki.

Valóban ez volt életem egyik legszebb és legmeghatóbb színpadi élménye, amit viszek magammal tovább, amiből majd lehet töltekezni– mesélte a Borsnak az édesanya.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?