Egyéb

Csak az igazán éles szeműek fedezik fel az élő embert a szobrok között.

Ennek a rejtvénynek a megfejtéséhez ki kell szakadnunk a megszokott gondolkodási keretekből. Ha nem tesszük, akkor aligha lesz esélyünk 6 másodpercen belül felfedezni a szobrok között bujkáló embert.

 

 

 

Az internetezőket legújabb őrületként magával ragadó rejtélyes képen szobrokból álló csoportot látunk. A különféle testhelyzetekben ábrázolt női szobrok között valahol egy ember bujkál. A kihívásunk, hogy kiderítsük, hol van.

Mennyi idő alatt találjuk meg a embert a szobrok között?

Első pillantásra semmi különös nincs a szobrokkal teli képen. Csak a legéleseszűbbek veszik észre azonnal a választ. A rejtvény alkotója is ezért állítja, hogy aki 6 másodpercen belül kiszúrja, hol bújik meg a férfi, az bizonyíthatja, hogy rendkívüli megfigyelő tehetséggel bír.

MEGOLDÁS:

Nem egyszerű feladat kideríteni, hol bujkál a férfi a képen. Egy tipp a segítségedre: vizsgáljuk meg minden egyes szobrot külön-külön, nagyon részletesen. Ha még ezzel a módszerrel sem találjuk meg a rejtett alakot, pár sorral fentebb feltárjuk a választ.
A férfi a kép bal oldalán található, és órája alapján azonosítható. Két női szobor között áll, és lefelé pillant a csuklójára, ami azt bizonyítja, hogy ő élő ember, nem pedig kőszobor.
Nevtelen terv 2023 04 13T211719539




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?