Celeb / Híresség

Te tudtad? – Ő volt Schobert Norbi első felesége – Leesett a rajongók álla, ilyen gyönyörű bomba menyasszony volt

Talán sokak számára újdonság, de Rubint Réka előtt Schobert Norbinak már volt egy felesége. Ezt az információt a fitneszguru fiatalabb éveiben osztotta meg a nyilvánossággal.

 

 

 

Amikor a fiatal nővel találkozott, szenvedélyesen aerobikolt, és Norbival közösen vettek részt az edzéseken. Egy spontán pillanatban döntöttek úgy, hogy összeházasodnak. A házasság azonban nem volt hosszú életű, amit természetesen Rubint Réka, Schobert Norbi második felesége is tud.

A SuperTV2 egyik műsorában Norbi bevallotta, hogy valójában ő hozott rossz döntést, amikor túl korán házasodott meg, csak hogy elszakadjon a családi fészektől és saját életet kezdjen.

Norbi így emlékezett vissza első házasságára: „Egyfelől nagyon odavoltam érte, és úgy éreztem, hogy gyorsan felnőtté válok, ha összeházasodunk. Szerettem volna elköltözni otthonról. Akkoriban hadnaggyá léptettek elő és kaptam egy vezetői pozíciót, úgyhogy úgy gondoltam, miért ne házasodnék meg.” A fiatalasszony szülei egy lakást adtak nekik. Azonban idővel Norbi ráébredt, hogy az élet, amit él, nem az ő álma.

Norbi továbbá megosztotta, hogy Rubint Réka egykoron már menyasszony volt, mielőtt találkoztak volna. Ám a találkozásuk minden előző tervet felülírt. Kapcsolatuk annyira harmonikus, mintha egymás számára lennének teremtve. Ezt az a tény is alátámasztja, hogy hosszú évek óta boldog házasságban élnek és három gyermekkel gazdagították a családjukat.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?