Celeb / Híresség

Ruszó Tibi mindenütt rajongókba botlik – Példakép lett az X-Faktor győztese

Fenekestül felfordult a győzelme óta Ruszó Tibi élete, akire nem csak a családja, de az egész faluja nagyon büszke.

 

 

 

 




 

Nem akar elkallódni Ruszó Tibi, a 2019-es X-Faktor győztese. A 16 éves fiú egy alig 170 lelkes faluból egészen a tehetségkutató első helyéig menetelt, most pedig egy emberként büszke rá Balogújfalu.

„Még mindig nem fogtam fel, hogy megváltozott az életem. Számomra egy új élet kezdődik. Már most furcsa kimenni a faluba, mert bármerre megyek, mindenütt rajongókba botlom. Amióta megnyertem a versenyt, még a szomszéd falvakból is jöttek ünnepelni. A polgármester is meghívott magához” – mesélte Tibi a Story magazinnak, amely az iskolába is elkísérte az aranyhangú kilencedikest. Társai gratulációkkal, ölelésekkel, táblára írt jókívánságokkal köszöntötték a fiatalt.

Az édesanyja arról beszélt, hogy a fia igazi példaképpé vált a diadal óta.

„Az apukája nevezte be a műsorba, kérdezte tőle: ‘Tibikém, akarod, hogy elvigyelek Budapestre?’ Mire a fiunk csak bólogatott. El sem hiszem, hogy idáig eljutott… Fantasztikus érzés volt a fiamat a színpadon látni, és tudni, hogy beteljesül az álma.”

 

 

 

És hogy hogyan tovább? Tibinek már most rengeteg fellépése van előjegyezve, sőt, Emilio is felajánlotta, hogy ír neki egy dalt. Bízik benne, hogy sokra viszi, épp ezért fontolgatja a fővárosba költözést.

„A szüleim szeretnének egy házat venni, amire eddig nem volt lehetőségünk. Balogújfaluban kedvezőbb áron juthatnánk hozzá, de jó lenne felköltözni Budapestre, ott több lehetőségem van a karrierem beindítására” – avatta be a terveibe a lapot a fiú, aki még korábbi elképzeléséről, a rimaszombati konzervatóriumról is lemondott.

„Félek, ha maradunk, Tibikét elfelejtik. Ezért már az apukája is beadta a derekát, hogy elköltözzünk” – mondta a büszke anyuka.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?