Celeb / Híresség

Krisztián ismét feladta a versenyt! Mégsem lesz ott az élő show-ban, hiába jutott be

Feladta a versenyt Nagy Krisztián, az X-Faktor élő show-jába bejutott tehetség. Állapota nem engedi, hogy a műsorban szerepeljen!
Nagy Krisztián egy most nyilvánosságra került felvételen Puskás Petivel beszélget, s azt mondja:

 

 

 

Sok ez nekem. Sokan biztatnak, hogy csináljam, mégsem érzem, hogy támogatják a kis lelkemet. Így nem tudom végigcsinalni.

Puskás Peti így válaszolt rá: – Fájdalmas ezt mondani, de akkor engedjük el az X-Faktort. Vagy akarod csinalni?

Nem, nem megy – válaszolta Krisztián.

„Krisztian napról napra idegesebb volt, valami nyomasztotta. Nem tudtam megnyugtatni, és ez aggasztott” – mondta az esetről Puskás Peti.

Mint a Blikk korábban megírta, Krisztián a tavalyi X-Faktorba is jelentkezett, aztán otthagyta. Akkor Radics Gigi mentoráltja volt, és a döntő előtt önként adta fel a versenyt, azt mondta, úgy érzi, nincs elég ereje a versenyhez, majd napokkal később megtudtuk, egy vidéki kórház pszichiátriai osztályán fekszik.

 

 

 

 

 

Ám Krisztián valójában soha sem mondott le végleg arról, hogy egyszer megvalósítsa nagy álmát. Már márciusban jelezte, szeretne visszatérni, majd be is tartotta a szavát: ahogy azt megírtuk, Nagy Krisztián az X-Faktor mostani szériájának válogatóján egyszer csak megjelent a színpadon, a zsűritagok legnagyobb meglepetésére.

Krisztián idén jelezte: úgy érzi, testileg-lelkileg készen áll arra, hogy mindent beleadjon a versenyzésbe.

Nos, úgy látszik, mégsem…

 

 

 

forrás : blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?