Egyéb

Irgalmatlanul kiakadt a kommentelők miatt a Novák Katalinnal együtt vacsorázó magyar énekes

Elnöki vacsora.

 

Oláh Gergő, az X-Faktor harmadik szériájának győztese Novák Katalinnal vacsorázott. Az énekes az Instagramon posztolt erről:

„Megtisztelő meghívást kaptam Novák Katalin köztársasági elnök asszony Nógrád vármegyei látogatásának elnöki vacsorájára!

A sok jó mellett a legszimpatikusabb, hogy számára is a legfontosabb a család! 🙏🏻 Sikerült is beszélgetnünk egy jót ebben a témában! Hálásan köszönöm a lehetőséget! 🙌”

– írta.

Az énekes a Facebookon is megoszotta a fotót, ahol a kommentelőktől kapott hideget-melet. Oláh a kritikákra a következőt válaszolta:

„Emberek! Meghívást kaptam egy vacsorára, elfogadtam! Beszélgettünk egy jót és ennyi! Miért gondoltok bele ilyen baromságokat?

Nem súgtak a fülembe titkos infókat, nem ajánlottak semmit, nem kértek meg semmire, Egyszerűen csak meghívtak mert tisztelik a munkásságom és mert Nógrád Vármegyei vagyok, én megtisztelőnek tartom!

Ha egy másik párt lenne, az sem lenne jó a megkeseredett, szomorodott magyar mentalitásnak…

A magyar mentalitásnak Semmi sem jó! Ha másik párt lenne, akkor is lennének szegények, akkor is lennének munkanélküliek, akkor is rossz lenne a rendszer, akkor is kevés lenne a fizetés, akkor is drága lenne minden stb stb…

Nyilván mindent lehetne mindig jobban csinálni… De ajánlom mindenkinek, hogy keresse mindig mindenben a jót… Mert van abból is jó sok…. Csak ki kellene nyitni arra is a szemeket, nem csak a rosszra… hidjétek el, jobbat tenne a lelketeknek is…”

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?