Celeb / Híresség

Igen, Pap Dorcinak ott lent is van egy tetkója, íme:

Pap Dorci egy igen megosztó személyiség volt az Exatlon Hungary történetében, mégis a TV2 meglátott benne valamit, és azóta is folyamatosan képernyőn van valamelyik műsorukban. Miután kétszer is lemaradt az Exatlon dobogójának legfelső fokáról, lehetőséget kapott, hogy a Dancing with the Stars-ban, a tánc segítségével váljon győztessé. Végül itt is lemaradt az első helyről, de aztán jött a Szerencsekerék, ahol ugyancsak karnyújtásnyira volt a fődíjtól, de végül ez sem jött össze neki.

 

 

 

Dorcit sokáig a Zsákbamacskában láthattuk Majka és Pápai Joci mellett, és elnézve a műsor nézettségi adatait, biztos, hogy nem utoljára láthattuk őt a bordó függönyök előtt pózolni.

Addig azonban a rajongóinak be kell érnie azzal, amit az egykori exatonos a közösségi oldalára tesz ki. Persze senki sem panaszkodhat, Dorci igazán tuti képekkel halmozza el a követőit. Legutóbb egy igen izgalmas fotót osztott meg, amin megcsodálhatjuk azt amit eddig csak a szerelmei láthattak, hiszen olyan helyen van, ahová nem mindenkinek enged bepillantást a nyíregyházi szépség.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?